Office 2021 nereden alınabilir?

Ben royalcdkeys olan bu linktekini aldım fakat aktif edemedim veya nasıl aktif edeceğimi bilemedim. Desteğe mail attım fakat geri dönüş de olmadı.

Aldığım hatalar:

@KojiroHyuga04 Bence yasal ve ücretsiz olan alternatiflere yöneliniz.

Son düzenleme:

Office 2021 bazı keyler maalesef indirmeyi desteklemiyor. Buradan direkt indirebilirsiniz hocam.

Hocam aldınız mı?
Aldıysanız key olarak mı veriliyor?
2019, 2021 farkı nedir?

Aldım ama elimde patladı.

Lazımbana üzerinden bir yerden aldım ama lisans patladı. 2019 ile yoluma devam ediyorum.

Denemek istedim ama pek de bir farkı yoktu açıkçası.

Güncellemeler ve birkaç yenileme vardır elbette sürümler arasında.
Lazimbana pazaryerini ise önermem, o kadar yüksek komisyon alıyorlar ki orada satan satıcılardan key alınmaz büyük ihtimalle aldığınız kod Google da çıkıyordur. Ödemeleri de bayağı geç yapmaktalar.
Ben de saticiyim fakat ürün sayfası maalesef paylasamıyorum geçen sefer ban yemiştim Technopat Sosyalden.

Yazılımbudur.com dan almıştım hala kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı. 5 yada 6 ay oldu.

Arkadaşlar 2019 2021 upraşmayın direkt 365 kullanın. Yıllı olan sürümler ms sitesinde yazdığına göre tek alım birdaha güncellenmiyor ve bütün ofis programları yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…