Office 365 anahtarı nasıl alınır?

eclipsis

Centipat
Daha fazla  
Pahalı olmayan ucuz bir anahtar almak istiyorum fakat Trendyol gibi sitelerde aratınca karşıma çıkan şey "2021 Office" vesaire oluyor. Ben doğrudan görsel ekteki, Windows 11 kurulunca gelen "Office" uygulaması üzerinden sağ üstte görünen "Microsoft 365'i satın alın" kısmında teklifi yapılan şeyi satın almak istiyorum. Nasıl alabilirim?

Amacım bu programları yükleyebilmek ve çevrimdışı kullanabilmek, belirteyim.

1724117558162.png

1724117761219.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Pahalı olmayan ucuz bir anahtar almak istiyorum fakat Trendyol gibi sitelerde aratınca karşıma çıkan şey "2021 Office" vesaire oluyor. Ben doğrudan görsel ekteki, Windows 11 kurulunca gelen "Office" uygulaması üzerinden sağ üstte görünen "Microsoft 365'i satın alın" kısmında teklifi yapılan şeyi satın almak istiyorum. Nasıl alabilirim?

Eki Görüntüle 2289023

Eki Görüntüle 2289028

Office 365 veya yeni adı ile bilinen Microsoft 365 bir bulut hizmetidir. Bu bulut hizmeti süresiz değil, haliyle sürelidir. Süresiz olarak kullanım sağlamak istiyorsanız Microsoft 365 ile gelen Office 2021 ProPlus veya Office 2019 ProPlus keylerini satın almalısınız.
Bahsi geçen ürünler için attığım linki kullanabilirsiniz.

Office 365 veya yeni adı ile bilinen Microsoft 365 bir bulut hizmetidir. Bu bulut hizmeti süresiz değil, haliyle sürelidir. Süresiz olarak kullanım sağlamak istiyorsanız Microsoft 365 ile gelen Office 2021 ProPlus veya Office 2019 ProPlus keylerini satın almalısınız.
Bahsi geçen ürünler için attığım linki kullanabilirsiniz.
MAC bilgisayarımda office 365 sürümü yüklü şu an 2021 veya 2019 keyini satın aldığım takdirde bu keyler ile etkinleştirme yapabilir miyim?​

Eki Görüntüle 2289023

Eki Görüntüle 2289028
Sürekli alışveriş yaptığım güvenilir bir site <<<Bkz. hem fiyat; hem de kalite.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı