Office 365 başka cihazda kullanılamıyor

Barisdkmn

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400f
Rx 6600
Meslek
Öğrenci
Babam MacBook alırken yanında Office 365 almıştı indirime girdiği için. Oradaki eleman 5 cihazda kullanılabileceğini söylemişti. Kodu önce babamın Microsoft hesabında kullandım ardından kendi hesabıma yazdığımda kod kullanılmış dedi normal olarak. Sonra kendi bilgisayarımda babamın hesabını açacaktım kullanmak için. Bu sefer de başka bir cihaza yüklü olduğu için kabul etmedi, yani ya kendi bilgisayarıma ya da babamın bilgisayarına kurabiliyorum. Şahsen ben Windows kullandığım için büyük bir ihtiyaç değil ama MediaMarkt'ta 5 cihazda kullanılabilir dediler fakat 1 cihazda kullanılabiliyor sadece. Acaba farklı bir şekilde mi işliyor yoksa MediaMarkt çalışanları yalan mı söyledi?

Kendi Microsoft hesabınız ile giriş yaparsanız çalışır. 5 cihaz ile 5 kullanıcı aynı anlama gelmiyor. Büyük ihtimalle 5 cihaz 1 kullanıcıdır. Bilgisayarda açmanıza gerek yok, sadece Office'de açmayı deneyin.

Bunu da denedim hocam, farklı bir cihazda aynı hesapla girersem diğerinden çıkış yapılacak uyarısı veriyor. Yani 1 kullanıcı 1 cihaz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…