Office 365 için öğrenci hesabı nasıl alınır?

Makaleler
13
Arkadaşlar merhaba. Ablam üniversitede okuyor. Office 365'in içerisindeki Word, Excel ve Powerpoint'i kurdum. 1 hafta sonra yani 21 Kasım'da çoğu özellik devre dışı kalacak diyor. Ablamın tam etkinleştirmesi için ne yapması gerek? Üniversite direkt olarak e-postayı verdiğinde girecek mi? Ayrıca şifre istediği de olmuş, doğru mudur?

Arkadaşlar merhaba. Ablam üniversitede okuyor. Office 365'in içerisindeki Word, Excel ve Powerpoint'i kurdum. 1 hafta sonra yani 21 Kasım'da çoğu özellik devre dışı kalacak diyor. Ablamın tam etkinleştirmesi için ne yapması gerek? Üniversite direkt olarak e-postayı verdiğinde girecek mi? Ayrıca şifre istediği de olmuş, doğru mudur?
Okullar ve Öğrenciler için Ücretsiz Microsoft Office 365 | Microsoft Eğitim bu linkten okul espotasıyla giriş yaparak halledebilirsiniz

Office uygulamasında direkt okul mailiyle giriş yapacaksınız.
Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.
Ablam Fırat Üniversitesi'nde okuyor. Bilgi işlemden öğrenci e-postası almasına gerek yok değil mi?

Alacağı e posta firat@edu.com gibi bir şey olacak yani?

Ablam Fırat Üniversitesi'nde okuyor. Bilgi işlemden öğrenci e-postası almasına gerek yok değil mi?
Alacağı e posta firat@edu.com gibi bir şey olacak yani?
Üniversiteden e-mail ve şifresini aldıktan sonra arkadaşın attığı siteden o şifre mail ile giriş yapıp komple 365'i indirin. Evet ...@firat.edu.tr vb. bir şey olur muhtemelen.

Merhabalar, Fırat Üniversitesi maalesef Microsoft ile işbirliği içerisinde değil. Lisans alabildiniz mi ve aldıysanız nasıl aldınız ?

Merhaba, Fırat Üniversitesi maalesef Microsoft ile iş birliği içerisinde değil. Lisans alabildiniz mi ve aldıysanız nasıl aldınız?
Ekran görüntüsü_2023-10-07_00-49-44 (1).jpg

Buradan orijinal Lisanslara ulaşabilir alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı