lz8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 1 16 Ekim 2022 #1 Bana bir tane hesap verdiler benim adıma ve onu kullanıyorum. Kurumsal gibi bir şeyler yazıyordu.
W Wuharrem Centipat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 32 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı >AMD RX 6500 XT İşlemci > RYZEN 5 1600 Anakart > TUF B450M-PLUS GAMING Ram > KINGSTON DD4 1600 MHZ 1X16GB Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner Teknikeri 16 Ekim 2022 #2 Evet bakabiliyorlar diye biliyorum. Ben de üniversitenin verdiği hesabı kullanıyorum ve maddelerde izlenebilir yazıyor.
Evet bakabiliyorlar diye biliyorum. Ben de üniversitenin verdiği hesabı kullanıyorum ve maddelerde izlenebilir yazıyor.
lz8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 1 16 Ekim 2022 #3 Wuharrem dedi: Evet bakabiliyorlar diye biliyorum. Ben de üniversitenin verdiği hesabı kullanıyorum ve maddelerde izlenebilir yazıyor. Genişletmek için tıkla... Peki dava vs. işler olur mu?
Wuharrem dedi: Evet bakabiliyorlar diye biliyorum. Ben de üniversitenin verdiği hesabı kullanıyorum ve maddelerde izlenebilir yazıyor. Genişletmek için tıkla... Peki dava vs. işler olur mu?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.372 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 16 Ekim 2022 #4 Wuharrem dedi: Evet bakabiliyorlar diye biliyorum. Ben de üniversitenin verdiği hesabı kullanıyorum ve maddelerde izlenebilir yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekilde. Ayrıca yanlış seçeneği seçerseniz kurumun bilgisayarınıza müdahalesini açıyorsunuz sanırım. Bende öyle bir şey de sormuştu.
Wuharrem dedi: Evet bakabiliyorlar diye biliyorum. Ben de üniversitenin verdiği hesabı kullanıyorum ve maddelerde izlenebilir yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekilde. Ayrıca yanlış seçeneği seçerseniz kurumun bilgisayarınıza müdahalesini açıyorsunuz sanırım. Bende öyle bir şey de sormuştu.
lz8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 1 16 Ekim 2022 #5 Problem vs. filan çıkartır mı?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.372 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 16 Ekim 2022 #6 lz8 dedi: Problem vs. filan çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Tam bilgim yok ama gizlilik ayarlarından kontrol edin isterseniz. Kuruluşunuz kısmına tıklayınca resimdeki gibi gözüküyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2).png 17,7 KB · Görüntüleme: 32
lz8 dedi: Problem vs. filan çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Tam bilgim yok ama gizlilik ayarlarından kontrol edin isterseniz. Kuruluşunuz kısmına tıklayınca resimdeki gibi gözüküyor.