2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 7 Kasım 2022 #1 Okulun verdiği mail adresiyle Microsoft hesabı açtım ve Office 365'e girdim. Hala lisanssız ürün yazıyor ve kullanamıyorum. Nasıl çözülür ya da belli bir zaman sonra kendiliğinden mi lisanslı olacak? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2022
Okulun verdiği mail adresiyle Microsoft hesabı açtım ve Office 365'e girdim. Hala lisanssız ürün yazıyor ve kullanamıyorum. Nasıl çözülür ya da belli bir zaman sonra kendiliğinden mi lisanslı olacak?
technope Hectopat İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.986 Çözümler 11 7 Kasım 2022 #2 Öncelikle lisanssız sürümün tamamen kaldırıldığından emin olun. Sonra okul maili ile giriş yaptığınız panelde indirip kurarsanız sorun olmayacaktır.
Öncelikle lisanssız sürümün tamamen kaldırıldığından emin olun. Sonra okul maili ile giriş yaptığınız panelde indirip kurarsanız sorun olmayacaktır.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 7 Kasım 2022 #3 technope dedi: Öncelikle lisanssız sürümün tamamen kaldırıldığından emin olun. Sonra okul maili ile giriş yaptığınız panelde indirip kurarsanız sorun olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Office 365'i tamamen kaldırayım mı? Ya da lisansız sürümü nasıl kaldıracağım? @technope hocam kaldırıp kurdum fakat hala lisansız. Son düzenleme: 7 Kasım 2022
technope dedi: Öncelikle lisanssız sürümün tamamen kaldırıldığından emin olun. Sonra okul maili ile giriş yaptığınız panelde indirip kurarsanız sorun olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Office 365'i tamamen kaldırayım mı? Ya da lisansız sürümü nasıl kaldıracağım? @technope hocam kaldırıp kurdum fakat hala lisansız.