nhopel Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #1 Pintipinden Windows 11 Pro key ve Office Pro Plus lisans paketi aldım. SMS olarak bir adet ürün anahtarı geldi o anahtarla Windows'u etkinleştirdim fakat nasıl Office etkinleştireceğimi bilmiyorum.
Pintipinden Windows 11 Pro key ve Office Pro Plus lisans paketi aldım. SMS olarak bir adet ürün anahtarı geldi o anahtarla Windows'u etkinleştirdim fakat nasıl Office etkinleştireceğimi bilmiyorum.
Çözüm esa 2 Ekim 2025 Bu makaleden nasıl yapılacağına bakabilirsin. Windows için Office'i etkinleştirme - Microsoft Desteği Yeni Windows 10 bilgisayarlarında önceden yüklenmiş halde gelen Office'i etkinleştirme veya yeni ürün anahtarıyla etkinleştirme hakkında bilgi edinin. support.microsoft.com
Bu makaleden nasıl yapılacağına bakabilirsin. Windows için Office'i etkinleştirme - Microsoft Desteği Yeni Windows 10 bilgisayarlarında önceden yüklenmiş halde gelen Office'i etkinleştirme veya yeni ürün anahtarıyla etkinleştirme hakkında bilgi edinin. support.microsoft.com
esa Kilopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 35 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #2 Bu makaleden nasıl yapılacağına bakabilirsin. Windows için Office'i etkinleştirme - Microsoft Desteği Yeni Windows 10 bilgisayarlarında önceden yüklenmiş halde gelen Office'i etkinleştirme veya yeni ürün anahtarıyla etkinleştirme hakkında bilgi edinin. support.microsoft.com Artı 0 Eksi Çözüm
Bu makaleden nasıl yapılacağına bakabilirsin. Windows için Office'i etkinleştirme - Microsoft Desteği Yeni Windows 10 bilgisayarlarında önceden yüklenmiş halde gelen Office'i etkinleştirme veya yeni ürün anahtarıyla etkinleştirme hakkında bilgi edinin. support.microsoft.com