Office 365 OEM Retail key önerisi

682784

Hectopat
Makaleler
6
Yeni bir laptop aldım içinde Windows kurulu geldi Office 365'i unutmuşum 30 TL civarı OEM Retail key öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çevrenizde üniversite öğrencisi tanıdığınız varsa bedava yükleyebilirsiniz.

Bazı üniversiteler Office programı için destek veriyor. Eğer üniversite destekliyorsa öğrenci e-postası ile Office programını ücretsiz kullanabiliyorsunuz.

Bazı üniversiteler Office programı için destek veriyor. Eğer üniversite destekliyorsa öğrenci e-postası ile Office programını ücretsiz kullanabiliyorsunuz.
Üniversitenin desteklediğini nereden öğrenebilirim?

Üniversitenin sitesinde öğrenci menüsünün içinde öğrenci e-posta kısmında yazıyordu bizde. Bulamazsanız Google'a üniversitenin adını yazıp Office diye aratabilirsiniz destek veriyorsa sitesine yönlendirir.

Yok galiba bulamadım

Yok galiba bulamadım

Hocam ben şu an üniversite sayesinde kullanıyorum tek yapmanız gereken Office 365 de iken profile tıklayıp yeni bir hesapla giriş yapmak üniversite için verilen e-maili girin hata versede dpğru girdiğinizden emin olun eğer anlaşmalı ise kullanmaya başlıyorsunuz.

Yeni bir laptop aldım içinde Windows kurulu geldi Office 365'i unutmuşum 30 TL civarı OEM Retail key öneriniz var mı?
365 aylık abonelik seklinde,
ofis 19 ve 21 vs. key girerek omur boyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…