Office 365 üyeliğini yenilemezsek ne olur?

Makaleler
13
Merhaba arkadaşlar. Soru gayet anlaşılır. Microsoft'tan indirdiğimiz, 1 aylık "deneme" süresine sahip olan Office 365'i indirmezsek ne olur? Deneme süresi bittikten sonra kullanılabilir mi? Yani, "Lisans satın alın." demesi benim için sıkıntı değil. Önemli olan, sonrasında da belli bir süre veya sınırsız kullanabiliyor muyuz?
Not: Belki yanlış anlaşılabilir diye belirtiyorum. Korsan veya illegal yollardan bahsetmiyorum.

Çözüm
Üyeliğiniz kısıtlanır. Yani Office 365 kullanamazsınız fakat @cagancandas arkadaşın dediği gibi üniversite öğrencisi iseniz bedava kullanıma erişebilirsiniz.
Lisans bitince açılır açılmaz uyarı mesajı veriyor, tamama basınca kapanıyor otomatik olarak. Eğer orijinal indiriyim sonra üzerine crack yaparım gibi düşüncen varsa yapma. Çünkü crackli sürümlerin dosyaları modlanmış oluyor orijinal dosyalara işlemiyor. Tabi yine yapacağınızı düşünmüyorum ama benimki sadece bilgi vermek. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı