Office Key pişmanlığı

Ürünü iade edin. Paranızı geri alın. Sizi dolandırmışlar. Ofis OEM Key ya da account devri ile satışı oluyor bu tür sitelerde. Ben account devri ile çok alışveriş yaptım. 5-6TL civarında fiyatları. Ofice 360.

Ben buraya insanların bilgilenmesi için yazdım iade edeceğim zaten ama almamlırını söyledim.

Anladım, işte bazı "çakal" diye tanımladığımız insanlar böyle şeyleri marifet gibi yapıyor ve kanun açığından dolayi para cezası falan da almıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
OEM yalnız bir anakartta çalışan köyler yasal.
Tabi satıcıda onemli.

Bu firma diğer ürünlerede güven.

Olmaz.

Bug oldu Technopat'te.

Hep böyle bu firmalar, özellikle gitti gidiyor, Trendyol, N11 gibi firmalar genelde kaçak mal satıyorlar. Arkadaşım N11'den telefon sipariş etmişti, Samsung Galaxy J7 yerine J3 göndermişler ve telefon Suudi Arabistan kayıtlı çıkmıştı, dalga geçiyorlar sanki.

Yanlışınız var. Satıcı N11, Trendyol veya Gittigidiyor değildir. Onlar sadece servisi sağlar, paradan komisyon alır. Sizin satıcı ismine, puanına ve ürünün aldığı yorumlara bakmanız gerekir. Yanlış bilgi vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…