Office KMS etkinleştirme güvenli midir?

Makaleler
3
Office'i KMSpico denen uygulamayla değil de CMD üzerinden KMS komutlarıyla etkinleştirdim. Başka sitelerde legal ve güvenli deniyordu. Sizce güvenli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil. Oraya girdiğiniz komutlar neyi değiştiriyor acaba? Gidip uygun fiyatlı lisans satın alınız.

Son düzenleme:
Hayır hocam. Bu işlemlere güvenli diyemeyiz. Tavsiye edildiği gibi uygun fiyatlı lisans alın derim.

Güvenli değil bence. Dijital lisans en azından daha iyi onu alın internette satılıyor çok da uygun.

KMS batağına bir kaç kere düştüm ve şunu farkettim oyun oynarken arada ping yükseldiği zaman görev yöneticisinden takip ediyordum indirme yapıyor sürekli bir bağlantı alışverişi içerisinde daha sonra hemen lisans alıp temiz formatla kurtuldum.

CMD’den yapılınca bir şey yok gibi gözükebilir ancak orda da MS’a ait olmayan sunuculara bilgisayarınızı bağlıyorsunuz. Aynı durumlar onun için de geçerli. Arkada ne döndüğünü bilemezsiniz yani.

Gönderdiğiniz konuda programlarla ilgili denilmiş. Fakat ben CMD ile volume aktifleştirme yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…