Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 7 Kasım 2020 #1 Fotoğraftaki lisansı alsam bana bir Key mi yolluyorlar yoksa hesap mı yolluyorlar? Key yolluyorlarsa Office 2016'yı nasıl indirebilirim? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (114).png 114,7 KB · Görüntüleme: 89 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2020
Fotoğraftaki lisansı alsam bana bir Key mi yolluyorlar yoksa hesap mı yolluyorlar? Key yolluyorlarsa Office 2016'yı nasıl indirebilirim?
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 7 Kasım 2020 #2 Üzerinde Key yazan bir kağıt yolluyorlar, sen onu girdiğin an etkinleşmiş oluyor.
M metozik Kilopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #3 Hocam ben önceden almıştım. Hesap yollamışlardı.
Pilavyer45 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 7 Kasım 2020 #4 Üniversite öğrencisiysen hiç bulaşma derim çünkü üniversite öğrencilerine 365 ücretsiz
X XrMAYBE Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #5 Pilavyer45 dedi: Üniversite öğrencisiysen hiç bulaşma derim çünkü üniversite öğrencilerine 365 ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Arocyn dedi: Fotoğraftaki lisansı alsam bana bir Key mi yolluyorlar yoksa hesap mı yolluyorlar? Key yolluyorlarsa Office 2016'yı nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Sen direk internetden bak nasıl ücretsiz olur diye ben yaptım şu an kullanıyorum para verme bence.
Pilavyer45 dedi: Üniversite öğrencisiysen hiç bulaşma derim çünkü üniversite öğrencilerine 365 ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Arocyn dedi: Fotoğraftaki lisansı alsam bana bir Key mi yolluyorlar yoksa hesap mı yolluyorlar? Key yolluyorlarsa Office 2016'yı nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Sen direk internetden bak nasıl ücretsiz olur diye ben yaptım şu an kullanıyorum para verme bence.
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 7 Kasım 2020 #6 Pilavyer45 dedi: Üniversite öğrencisiysen hiç bulaşma derim çünkü üniversite öğrencilerine 365 ücretsiz Genişletmek için tıkla... Çok yetersiz geldi bana. Sadece internet üzerinden kullanabiliyorum. Bi resim bile yüklerken onca hata vs. ile uğraştırıyor.
Pilavyer45 dedi: Üniversite öğrencisiysen hiç bulaşma derim çünkü üniversite öğrencilerine 365 ücretsiz Genişletmek için tıkla... Çok yetersiz geldi bana. Sadece internet üzerinden kullanabiliyorum. Bi resim bile yüklerken onca hata vs. ile uğraştırıyor.
Pilavyer45 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 7 Kasım 2020 #7 Arocyn dedi: Çok yetersiz geldi bana. Sadece internet üzerinden kullanabiliyorum. Bi resim bile yüklerken onca hata vs. ile uğraştırıyor. Genişletmek için tıkla... Programları Microsofttan indirip hesabınızı açtığınızda sıkıntı olmuyor, şu an öyle kullanıyorum
Arocyn dedi: Çok yetersiz geldi bana. Sadece internet üzerinden kullanabiliyorum. Bi resim bile yüklerken onca hata vs. ile uğraştırıyor. Genişletmek için tıkla... Programları Microsofttan indirip hesabınızı açtığınızda sıkıntı olmuyor, şu an öyle kullanıyorum
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 7 Kasım 2020 #8 Pilavyer45 dedi: Programları Microsofttan indirip hesabınızı açtığınızda sıkıntı olmuyor, şu an öyle kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Teşekkürler. Pilavyer45 dedi: Programları Microsofttan indirip hesabınızı açtığınızda sıkıntı olmuyor, şu an öyle kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Bende uygun değilsin diyor. Siz nereden yüklediniz? Microsoft Store'dan mı? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (115).png 44,3 KB · Görüntüleme: 67 Son düzenleme: 7 Kasım 2020
Pilavyer45 dedi: Programları Microsofttan indirip hesabınızı açtığınızda sıkıntı olmuyor, şu an öyle kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Teşekkürler. Pilavyer45 dedi: Programları Microsofttan indirip hesabınızı açtığınızda sıkıntı olmuyor, şu an öyle kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Bende uygun değilsin diyor. Siz nereden yüklediniz? Microsoft Store'dan mı?
Pilavyer45 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 7 Kasım 2020 #9 Arocyn dedi: Deneyeceğim. Teşekkürler. Bende uygun değilsin diyor. Siz nereden yüklediniz? Microsoft Store'dan mı? Genişletmek için tıkla... Okul e postanızı kullandınız değil mi? Videodakileri uygularsanız olacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 7 Kasım 2020
Arocyn dedi: Deneyeceğim. Teşekkürler. Bende uygun değilsin diyor. Siz nereden yüklediniz? Microsoft Store'dan mı? Genişletmek için tıkla... Okul e postanızı kullandınız değil mi? Videodakileri uygularsanız olacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 7 Kasım 2020 #10 Pilavyer45 dedi: Okul e postanızı kullandınız değil mi? Videodakileri uygularsanız olacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Birebir aynısını yaptım ama olmadı. Sanırsam sorun okulla alakalı.
Pilavyer45 dedi: Okul e postanızı kullandınız değil mi? Videodakileri uygularsanız olacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Birebir aynısını yaptım ama olmadı. Sanırsam sorun okulla alakalı.