Office OEM key sınırsız mı?

469070

Hectopat
Arkadaşlar iyi forumlar ben bir x sitesinden MS Office 2019 key satın aldım ama bilmiyorum oem midir retail midir pek anlamam. Sitenin destek bölümünde konuştuğumda tek seferlik olduğu ve formattan sonra bir daha kullanılamaz olduğunu söyledi ama ben her format sonrası Office web sitesinden indirirken key'imi giriyor ve indirip kurduğumda lisans onay veriyor. Bu normal mi? bir sorun yapar mı benim için?

Ben de almıştım. 3 ay içerisinde formattan sonra yine kullanabiliyordum. Fakat 1. yılı doldurduktan sonra anahtarı girdiğimde aktif edilmiyordu. Sanırsam bu tarz OEM keyler Office programlarında 1 yıllık.

Ben de almıştım. 3 ay içerisinde formattan sonra yine kullanabiliyordum. Fakat 1. yılı doldurduktan sonra anahtarı girdiğimde aktif edilmiyordu. Sanırsam bu tarz OEM keyler Office programlarında 1 yıllık.
Hocam bende bir siteden aldım 1 yıllık Office 365 anahtarı vardı Office 2019 sınırsızdı.

Bende 2019 aldım tek kullanımlık olduğunu söyledi ama her format sonrası kullanabiliyorum.
Format attığınız için tekrar kullanıyor olabilirsiniz.
Bir videoda izlemiştim sanırsam belirli bir kullanımdan sonra online ürün etkinleştirme gibisinden bir şey yapılması gerekiyordu.

Format attığınız için tekrar kullanıyor olabilirsiniz.
Bir videoda izlemiştim sanırsam belirli bir kullanımdan sonra online ürün etkinleştirme gibisinden bir şey yapılması gerekiyordu.
Zaten MS Office'yi kendi sitesinden indirirken verdikleri keyi kullanıyorum ve kurduktan sonra etkinleştir diyor, online etkinleştir diyorum ve kabul oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı