Office programı önerisi

Estağfirullah. Sadece yazı yazmak için SSD'ye de ihtiyacınız yok tabii, sadece sistem daha performanslı çalışır.

Korsan link paylaşmak kısıtlı, ama biraz araştırırsanız Menzil diye birinin sitesinde uygun araçlar bulabilirsiniz. Arkadaşların tavsiyelerini de değerlendirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam, inanın daha önceden çok yaşadım sıkıntısını. Bir noktadan sonra yakalanıyor ve uğraştırıyor. Ben sadece, word 2016,2017 sürümlerini nereden bulabileceğimi öğrenmek istiyorum. Saygılarımla.

Bir de şunu sormak istiyorum bilen biri cevap verirse çok memnun olurum. Performans açısından en stabil office sürümü hangisidir? Biliyorum ki bu konuda bazıları iyi, bazıları kötü...

Son düzenleme:
@Yucehann, Professional Plus sürümünü kullanırsanız lisans anahtarı girme zorunluluğu olmuyor diye hatırlıyorum, sadece WinRAR'da olduğu gibi her çalıştırdığınızda uyarı penceresi çıkıyor ve bu kapatılabiliyor.

2016 veya 2019 sürümünü deneyin kasarsa 2007, 2010, 2013 sürümlerine bakın.
Tahminimce 2016 iyi gelecektir.
Fakat isterseniz 2007 ya da 2010 kurun bu sürümler en kötü sistemde bile iyi çalışıyor.
Buradan link paylaşamam fakat tarayıcınıza "Word 2007 full indir" yazarsanız siteler çıkar.
Yalnız hangi siteden indirdiğinize dikkat edin derim.

Şu ana kadar gördüğüm en optimize sürüm 2007 olandı.
Hatta okulun bayağı kötü bilgisayarlarında bile iyi çalışıyordu.

Aslında bir önceki attığım mesajda 2016 sürümünün linkini paylaştım ama görmediniz sanırım. Orada hem indirme linki hem de aktifleştirme yöntemini yazmıştım.

Herkese çok teşekkür ederim.
Office 2024 programının lisansını, bir lisans sitesinden aldığımda, bana indirme linkini e posta vasıtasıyla yolladılar. Sorunum çözülmüş oldu.
Office 2024'ten çok memnunum. Oldukça akıcı ve hiçbir sorunu yok. Konu kilitlenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…