T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #1 Bilgisayarımda Office programların için bir key vardı bunu kullanmıştım. Şimdi yeni bilgisayarımda o kodu kullanabilir miyim?
Bilgisayarımda Office programların için bir key vardı bunu kullanmıştım. Şimdi yeni bilgisayarımda o kodu kullanabilir miyim?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.780 Makaleler 15 Çözümler 446 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Aralık 2022 #2 Office, Microsoft hesabına bağlı ise otomatik algılar. Değilse işe yaramaz. Key kullanıldı der herhalde. Hangi sürümden bahsediyoruz?
Office, Microsoft hesabına bağlı ise otomatik algılar. Değilse işe yaramaz. Key kullanıldı der herhalde. Hangi sürümden bahsediyoruz?
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #3 Teru dedi: Office, Microsoft hesabına bağlı ise otomatik algılar. Değilse işe yaramaz. Key kullanıldı der herhalde. Hangi sürümden bahsediyoruz? Genişletmek için tıkla... 2019.
Teru dedi: Office, Microsoft hesabına bağlı ise otomatik algılar. Değilse işe yaramaz. Key kullanıldı der herhalde. Hangi sürümden bahsediyoruz? Genişletmek için tıkla... 2019.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.780 Makaleler 15 Çözümler 446 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Aralık 2022 #4 Takaly dedi: 2019. Genişletmek için tıkla... Ömür boyu için satın alımsa sanırım yapabiliyorsun. Please visit wikiHow directly
Takaly dedi: 2019. Genişletmek için tıkla... Ömür boyu için satın alımsa sanırım yapabiliyorsun. Please visit wikiHow directly
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #5 Teru dedi: Ömür boyu için satın alımsa sanırım yapabiliyorsun. Please visit wikiHow directly Genişletmek için tıkla... Anladım peki Windows 10 Home keyinde ne olur?
Teru dedi: Ömür boyu için satın alımsa sanırım yapabiliyorsun. Please visit wikiHow directly Genişletmek için tıkla... Anladım peki Windows 10 Home keyinde ne olur?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.780 Makaleler 15 Çözümler 446 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Aralık 2022 #6 Takaly dedi: Anladım peki Windows 10 Home keyinde ne olur? Genişletmek için tıkla... Anakarta gömülü OEM key ise olmaz sanırım. Retail ise taşınır.
Takaly dedi: Anladım peki Windows 10 Home keyinde ne olur? Genişletmek için tıkla... Anakarta gömülü OEM key ise olmaz sanırım. Retail ise taşınır.