Mehmet_Akan Femtopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 91 Yer Vienna, Austria 2 Mart 2021 #1 Üniversite öğrencisiyim. Normalde okulumun verdiği e-posta ile Microsoft Office'e kayıt olacaktım ancak henüz okulum bile kayıt olmamış. Bende Office programlarını ücretsiz kullanmak istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Üniversite öğrencisiyim. Normalde okulumun verdiği e-posta ile Microsoft Office'e kayıt olacaktım ancak henüz okulum bile kayıt olmamış. Bende Office programlarını ücretsiz kullanmak istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #2 Libre office uygulamasını kullanabilirsiniz. Ücretsiz ve Microsoft office yaptıklarını yapıyor.
biyolog16 Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #3 Okulun anlaşması yok ise bile edu.tr uzantılı adresin var ise dene şansını. Okullar ve Öğrenciler için Ücretsiz Microsoft Office 365 | Microsoft Eğitim bu adrese kaydol bak bakalım oluyor ise indir kur.
Okulun anlaşması yok ise bile edu.tr uzantılı adresin var ise dene şansını. Okullar ve Öğrenciler için Ücretsiz Microsoft Office 365 | Microsoft Eğitim bu adrese kaydol bak bakalım oluyor ise indir kur.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 2 Mart 2021 #4 biyolog16 dedi: Okulun anlaşması yok ise bile edu.tr uzantılı adresin var ise dene şansını. Okullar ve Öğrenciler için Ücretsiz Microsoft Office 365 | Microsoft Eğitim bu adrese kaydol bak bakalım oluyor ise indir kur. Genişletmek için tıkla... Okulun yoksa başka üniversitede okuyan bir arkadaşından rica edebilirsin. Çoklu cihaz desteği de sunuluyor.
biyolog16 dedi: Okulun anlaşması yok ise bile edu.tr uzantılı adresin var ise dene şansını. Okullar ve Öğrenciler için Ücretsiz Microsoft Office 365 | Microsoft Eğitim bu adrese kaydol bak bakalım oluyor ise indir kur. Genişletmek için tıkla... Okulun yoksa başka üniversitede okuyan bir arkadaşından rica edebilirsin. Çoklu cihaz desteği de sunuluyor.