Office uygulamalarını Edge üzerinden kullanmamak mümkün mü?

Daha fazla  
Okulumuzun bize verdiği mail hesabı ile Office uygulamalarını kullanabiliyorum ama bilgisayarda PowerPoint vs uygulama olarak yok illa Office girip oraya dosyayı yükleyip açmak zorundayım sürekli internete bir şeyler upload etmekten yoruldum. Dosyaları bilgisayar indirince sürekli birlikte aç kısmına yönelndiriyor ve orada da seçecek uygulama yok Office uygulaması da gözükmüyor sürekli üst tarafta dediğim işlemi yapmak zorundayım çünkü dosyayı açacak uygulama yok. Yardım edin lütfen eski 2010 Microsoft uygulamaları gibi lazım bana Office üzerinden tek tek uğraşmak istemiyorum.

Office'e okulunuzun e-posta adresiyle giriş yaptıktan sonra ana sayfada sağ üst kısımda "Office uygulamasını yükleyin" yazan yerden Office uygulamalarını bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Office'e okulunuzun e-posta adresiyle giriş yaptıktan sonra ana sayfada sağ üst kısımda "Office uygulamasını yükleyin" yazan yerden Office uygulamalarını bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.
Sadece Skype çıkıyor orada başka bir şey çıkmıyor
Tamamdır Hallettim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı