Merhaba. Bu konuyu hangi başlık altında açacağımı bilmediğim için buradan açıyorum. Tablet almayı düşünüyorum Office programlarını rahat açabilen Excel PowerPoint gibi uygulamalarda kasma sıkıntısı olmayacak tablet önerileri nelerdir?
Hangi Galaxy Tab da dual boot varmış ? Samsung DEX ile Windowsun hiçbir alakası yok. Ama benim de önerim Tab s6 ve aşırı bütçe varsa Tab s8 ya da s8 + alınması. Müthiş bir alet.
Hangi Galaxy Tab da dual boot varmış ? Samsung DEX ile Windowsun hiçbir alakası yok. Ama benim de önerim Tab s6 ve aşırı bütçe varsa Tab s8 ya da s8 + alınması. Müthiş bir alet.
S6 satıştan kalkmış sanırım, S6 lite var sadece. O da açıkçası çok rahat olmayabilir sizin için. Ancak bütçenizi söylerseniz size daha rahat yardımcı olabiliriz.
S6 satıştan kalkmış sanırım, S6 lite var sadece. O da açıkçası çok rahat olmayabilir sizin için. Ancak bütçenizi söylerseniz size daha rahat yardımcı olabiliriz.
S6 rahat açar, S6 Lite ise daha yavaş açar ancak office için sıkıntı olmayacaktır. Powerpoint belki biraz yavaş olur ancak Exel, Word vs. rahatça halledebilir.