Office uygulamalarını rahat açabilecek tablet önerisi

Gorkem16

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bu konuyu hangi başlık altında açacağımı bilmediğim için buradan açıyorum. Tablet almayı düşünüyorum Office programlarını rahat açabilen Excel PowerPoint gibi uygulamalarda kasma sıkıntısı olmayacak tablet önerileri nelerdir?

Kanka çoğu tablet bu programda sıkıntı çıkarmaz. Bütçene uygun olanı al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir çılgınlık yapıp Samsung Galaxy Tab alarak hem Windows hem Android işletim sistemli bir tablet kullanabilirsiniz
Hangi Galaxy Tab da dual boot varmış ? Samsung DEX ile Windowsun hiçbir alakası yok. Ama benim de önerim Tab s6 ve aşırı bütçe varsa Tab s8 ya da s8 + alınması. Müthiş bir alet.

Hangi Galaxy Tab da dual boot varmış ? Samsung DEX ile Windowsun hiçbir alakası yok. Ama benim de önerim Tab s6 ve aşırı bütçe varsa Tab s8 ya da s8 + alınması. Müthiş bir alet.
Tab s6 office programlarını rahat bir şekilde açar mı ? kasma donma gibi problemler olmaz değil mi ?

Tab s6 office programlarını rahat bir şekilde açar mı ? kasma donma gibi problemler olmaz değil mi ?
S6 satıştan kalkmış sanırım, S6 lite var sadece. O da açıkçası çok rahat olmayabilir sizin için. Ancak bütçenizi söylerseniz size daha rahat yardımcı olabiliriz.

S6 satıştan kalkmış sanırım, S6 lite var sadece. O da açıkçası çok rahat olmayabilir sizin için. Ancak bütçenizi söylerseniz size daha rahat yardımcı olabiliriz.
Bütçe çok önemli değil ama öyle abartı olmasına gerek yok ofis için alacağım sadece Office uygulamalarını rahat bir şekilde açsın yeterli.

Bütçe çok önemli değil ama öyle abartı olmasına gerek yok ofis için alacağım sadece Office uygulamalarını rahat bir şekilde açsın yeterli.
S6 rahat açar, S6 Lite ise daha yavaş açar ancak office için sıkıntı olmayacaktır. Powerpoint belki biraz yavaş olur ancak Exel, Word vs. rahatça halledebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…