H.caner Decapat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 37 1 Ekim 2020 #1 Yeni bir Word belgesi açarken arada sırada resimde gördüğünüz uyarıyı yapıyor. Ne yapmam gerek? YouTube'dan video izleyerek Windows programlarını bugün kurdum. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (6).png 6,9 KB · Görüntüleme: 129
Yeni bir Word belgesi açarken arada sırada resimde gördüğünüz uyarıyı yapıyor. Ne yapmam gerek? YouTube'dan video izleyerek Windows programlarını bugün kurdum.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 1 Ekim 2020 #2 Bu dosya biri tarafından kilitlenmiş istediğiniz bir seçeneği seçip devam edin.
H.caner Decapat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 37 1 Ekim 2020 #3 AXCHNEER dedi: Bu dosya biri tarafından kilitlenmiş istediğiniz bir seçeneği seçip devam edin.beni Genişletmek için tıkla... AXCHNEER dedi: Bu dosya biri tarafından kilitlenmiş istediğiniz bir seçeneği seçip devam edin. Genişletmek için tıkla... fakat benim ismim yazıyor.kendim kitleyebiliyor muyum
AXCHNEER dedi: Bu dosya biri tarafından kilitlenmiş istediğiniz bir seçeneği seçip devam edin.beni Genişletmek için tıkla... AXCHNEER dedi: Bu dosya biri tarafından kilitlenmiş istediğiniz bir seçeneği seçip devam edin. Genişletmek için tıkla... fakat benim ismim yazıyor.kendim kitleyebiliyor muyum
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 1 Ekim 2020 #4 H.caner dedi: Fakat benim ismim yazıyor. Kendim kitleyebiliyor muyum. Genişletmek için tıkla... Başka biri sizin bilgisayarınız ya da hesabınız girip kilitlemiş olabilir.
H.caner dedi: Fakat benim ismim yazıyor. Kendim kitleyebiliyor muyum. Genişletmek için tıkla... Başka biri sizin bilgisayarınız ya da hesabınız girip kilitlemiş olabilir.
H.caner Decapat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 37 1 Ekim 2020 #5 AXCHNEER dedi: Başka biri sizin bilgisayarınız ya da hesabınız girip kilitlemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... bugün indirdim uygulamayı düzeltme şansım var mı
AXCHNEER dedi: Başka biri sizin bilgisayarınız ya da hesabınız girip kilitlemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... bugün indirdim uygulamayı düzeltme şansım var mı
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 1 Ekim 2020 #6 H.caner dedi: Bugün indirdim uygulamayı düzeltme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama isterseniz salt okunur kopya aç diyerek kopyala yapıştır ile yeni bir belgeye yazabilirsiniz.
H.caner dedi: Bugün indirdim uygulamayı düzeltme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama isterseniz salt okunur kopya aç diyerek kopyala yapıştır ile yeni bir belgeye yazabilirsiniz.
H.caner Decapat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 37 1 Ekim 2020 #7 AXCHNEER dedi: Bilmiyorum ama isterseniz salt okunur kopya aç diyerek kopyala yapıştır ile yeni bir belgeye yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
AXCHNEER dedi: Bilmiyorum ama isterseniz salt okunur kopya aç diyerek kopyala yapıştır ile yeni bir belgeye yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler