E enes1125 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 269 3 Eylül 2024 #1 Word programında bir yazıyordum. Alt alta iki başlık attım. Alttaki başlıkta sorun yok ortalı görünüyor ancak üst başlıkta sağa doğru kayma var neden olabilir?
Word programında bir yazıyordum. Alt alta iki başlık attım. Alttaki başlıkta sorun yok ortalı görünüyor ancak üst başlıkta sağa doğru kayma var neden olabilir?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.994 Makaleler 18 Çözümler 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #2 Bir çok nedeni olabilir. Word'un böyle şeyleri var, ben de delleniyorum. Kurcalayarak çözüyorum ben. Takipteyim, çözümü merak ettim ben de.
Bir çok nedeni olabilir. Word'un böyle şeyleri var, ben de delleniyorum. Kurcalayarak çözüyorum ben. Takipteyim, çözümü merak ettim ben de.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 10 Eylül 2024 #3 Cetvelden olabilir, boşluktan olabilir, yaslantıdan olabilir. Ekran görüntüsü at Enes.