Office 365 için OEM Key'i satın aldım. Ama yüklemeyi yapamıyorum. %2 de takılıyor. İnternette biraz araştırdım aslında oldukça yaygın bir problem gibi ama kesin bir çözüm bulamadım. Yaklaşık 2-3 saattir çözmeye çalışıyorum ama nafile. Hızlıca çözüm bulabilirsek çok memnun kalırım
Bazen bu Clicktorun'ları kapatınca bazen %2'den %5'e çıkıp orada takılıyor ya da aşağıdaki gibi direkt yüklenemedi diyor, bazen %0 düşüp yükleniyormuş gibi gözüküyor ama yüklenmiyor
I was trying to install Microsoft Office 365 & Home & Student on My Customer's Computer and Most of the times Installation will stuck on 2%. I did not find any Solution in this Forum nor anywhere else
answers.microsoft.com
Şuradaki çoğu şeyi denedim fikir vermesi açısından.
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...