"Officeclicktorun.exe" nedir?

Yani virüs mü? Kaspersky üzerinde sarı ünlem ile görünmesi normal mi ?
Hocam doğrusu:
Officeclicktorun.exe, Microsoft Office 365 programının bir bileşeni olan ve Microsoft Corporation tarafından geliştirilmiş bir yürütülebilir dosyadır.
Bu şekildedir ama virüs olarak gözüküyorsa daha önce bilgisayara bulaşan virüsler yüzünden ona da virüs bulaşmış olarak gözükebilir.

Ayrıca sarı ünlemi açamadığı veya taramasını yapamadığı dosyalarda çıkarır. Kırmızı olmadığı sürece sorun yoktur. Zaten sizde de nesne işlenmedi olarak gözüküyor yani taramada pas geçilmiş.

Bilgisayarı her açtığımda bunun gibi dosyalar ve .MSI uzantılı dosyalar (bazen exe de oluyor.) Sarı ünlem ile gösteriliyor. Sarı ünlem var ise sıkıntı yok mu? Endişelenmeme gerek yok mu?

Bir de taramasını yapamadığı şeyler için sarı ünlem gösteriyor ise virüs olamaz mı?

Virüs programları her dosyayı açamaz, sistem engeller. Bunlar da onlardan biri oluyor işte, çok takılmayın önemli bir şeyi yok.

Virüs programları her dosyayı açamaz, sistem engeller. Bunlar da onlardan biri oluyor işte, çok takılmayın önemli bir şeyi yok.
Yani kırmızı ünlem yerine sarı ünlem varsa virüs değil midir? Sıkıntı yok mudur? Teşekkür ederim, içimi rahatlattınız.

Yani kırmızı ünlem yerine sarı ünlem varsa virüs değil midir? Sıkıntı yok mudur? Teşekkür ederim, içimi rahatlattınız.
Sizin paylaştığınız virüs değil bunu bilin yeterli. Nesne işlenemedi, açılamadı vb. şekilde açıklaması varsa virüs değildir.

Sizin paylaştığınız virüs değil bunu bilin yeterli. Nesne işlenemedi, açılamadı vb. şekilde açıklaması varsa virüs değildir.
Hocam kusura bakmayın emin olmak için soruyorum. Bu dosyaların işlenememesi normal mi ? Bir dosya daha çıktı yeniedn başlatınca . Bu dosya da sarı ünlem ile "Nesne İşlenemedi" yazıyor ve uygulama adında msconfig.exe yazıyor. Yani dosya ne olursa olsun nesne işlenemedi yazıyorsa korkmama gerek yok mu ? (En son satırdaki sarı ünlem )

Dosya Ekleri

• Screenshot_141.png
    39,6 KB · Görüntüleme: 51
Hocam siz en iyisi ESET kurun. Zaten son testlerden sonra Kaspersky'dan daha iyi olduğunu kanıtladı ve sistemi de daha az kullanıyor. Kaspersky'da her çıkana siz kafayı takarsınız yoksa.

Hocam siz en iyisi ESET kurun. Zaten son testlerden sonra Kaspersky'dan daha iyi olduğunu kanıtladı ve sistemi de daha az kullanıyor. Kaspersky'da her çıkana siz kafayı takarsınız yoksa.
Yok hocam sadece emin olmak istiyorum. Son attığım dosyada sıkıntı yok mu ?

hocam attığınız fotoğrafa baktım kaspersky zaten kırmızı dememiş ki şüphelide demiyor virüs değil
yeni farkettim arkadaş açıklamış zaten sorunun çözüldüyse iyi

hocam attığınız fotoğrafa baktım kaspersky zaten kırmızı dememiş ki şüphelide demiyor virüs değil
yeni farkettim arkadaş açıklamış zaten sorunun çözüldüyse iyi
Kırmızı değil sadece sarı ise sorun yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…