Merhabalar, Officedepot'a RTX ve RX serisi kartlar MSRP fiyatlarına yakın gelmekte yabancı discord sunucularında aldığım cevaba göre güvenilir bir site ancak siteye erişim sağlayamıyorum. VPN öneriyorlar fakat saçma sapan bir şekilde türktelekom' un modemdeki ayarlarından dolayı başarılı olamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Peki Türkiye'den yurtdışındaki bir adrese sipariş verebiliyor muyuz? Hollanda'da aile dostu var ancak yardım isterken de şu siteye gir şuradan bu ürünü al tarzında olsun istemiyorum
Peki Türkiye'den yurtdışındaki bir adrese sipariş verebiliyor muyuz? Hollanda'da aile dostu var ancak yardım isterken de şu siteye gir şuradan bu ürünü al tarzında olsun istemiyorum
NordVPN ve Opera'nın gizli modundaki VPN ile denedim ancak hala aynı sayfayı vermekte. Modem arayüzünde ise DNS ayarlarını kaydetmeme rağmen Türk Telekom'un kendi DNS'ine bağlanıyor
Nordvpn ve Opera'nın gizli modundaki VPN ile denedim ancak hala aynı sayfayı vermekte. Modem arayüzünde ise DNS ayarlarını kaydetmeme rağmen Türk Telekom'un kendi DNS'ine bağlanıyor