Steam Offline alınan hesaplara aile paylaşımını açmak güvenlik sorunu yaratır mı?

aecer

Centipat
Daha fazla  
Bazı sitelerde Steam hesapları var örneğin: Elden Ring olan bir hesap var ana hesabımda aile paylaşımını açtım ve Elden Ring olan hesabı bağladım ana hesabıma herhangi bir bir zararı vs. olur mu?

Bazı sitelerde Steam hesapları var örneğin: Elden Ring olan bir hesap var ana hesabımda aile paylaşımını açtım ve Elden Ring olan hesabı bağladım ana hesabıma herhangi bir bir zararı vs. olur mu?
O hesapların çoğunda genelde aile paylaşımı açılamıyor ve evet hesabınıza pazar banı vs gelebilir.

O hesabı Steam ailenize davet edebilirsiniz. Aile içinde kütüphanenizi paylaşmanıza izin veriyor. Steam hesabınızın ayarlarına girdikten sonra "Aile Yönetimi" kısmından arkadaş listenizde olan aile üyenizi seçebilir ve aile grubuna davet edebilirsiniz. Ama uyarmam gerek, iki Steam hesabınında işlem geçmişinde aynı aileden olduğunuzu gösterebiliyor olmanız lazım. Bunun için aynı hanede oturum açmaları falan gerekiyor. Zaten aynı hanede olmadığınızı sistem anlıyor ve aile grubuna davet etmiyor. Steam bu özelliği aileler için getirdi* Gene de az aklınızı çalıştırıp dalavere yaparsanız benim gibi 4 arkadaşınıza da Steam kütüphanenizi kiralarsınız :D

O hesapların çoğunda genelde aile paylaşımı açılamıyor ve evet hesabınıza pazar banı vs gelebilir.

Ve evet, aile paylaşımı riskli olur. Aile Yönetimi ile aile paylaşımı aynı değil. Bunu belirtmem gerek.
Aile yönetimi sayfasından Steam'in kendisi izin veriyor aile üyelerine kütüphane paylaşmanıza.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı