behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 991 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #11 Zontua dedi: Bazı ayarları açman lazım. VT gibi internette araştırarak bulabilirsin. Umarım işlemcin amd değildir çünkü amd desteği yok diye biliyorum ve direkt mavi ekran atıyor. Genişletmek için tıkla... İşlemcim AMD. Sorunu hallettim. Boot USB si falan hazırladım bi ton uğraştımda tabi nası kullanacağımı bilmiyorum, yardım olmadan yapmam zor.
Zontua dedi: Bazı ayarları açman lazım. VT gibi internette araştırarak bulabilirsin. Umarım işlemcin amd değildir çünkü amd desteği yok diye biliyorum ve direkt mavi ekran atıyor. Genişletmek için tıkla... İşlemcim AMD. Sorunu hallettim. Boot USB si falan hazırladım bi ton uğraştımda tabi nası kullanacağımı bilmiyorum, yardım olmadan yapmam zor.
Zontua Picopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #12 behzat_c dedi: İşlemcim AMD. Sorunu hallettim. Boot USB si falan hazırladım bi ton uğraştımda tabi nası kullanacağımı bilmiyorum, yardım olmadan yapmam zor. Genişletmek için tıkla... ayarlardan dbvm debuggerı seçmen gerekiyor sonrasında oyuna attach yaptığında dbvm ile attachliyor.
behzat_c dedi: İşlemcim AMD. Sorunu hallettim. Boot USB si falan hazırladım bi ton uğraştımda tabi nası kullanacağımı bilmiyorum, yardım olmadan yapmam zor. Genişletmek için tıkla... ayarlardan dbvm debuggerı seçmen gerekiyor sonrasında oyuna attach yaptığında dbvm ile attachliyor.
Jennifer Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 465 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #13 Çok bir bilgim yok ama x96dbg'de Scylla çalıştırmayı dene.