G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 537 23 Mayıs 2025 #1 Merhaba, Steam offline hesap almayı düşünüyorum. Güvenli mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2025
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 23 Mayıs 2025 #2 Bence güvenli.
E EmircanD Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 492 Çözümler 1 23 Mayıs 2025 #3 3-4 defa oyun aldım, bir sorun yaşamadım.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.870 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #4 Güvenilirden kastınız nedir? Aniden şifre değişimi ve hesaptan atım gibi sorunlar yaşaybilirsiniz.
G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 537 23 Mayıs 2025 #5 Yeyil dedi: Güvenilirden kastınız nedir? Aniden şifre değişimi ve hesaptan atım gibi sorunlar yaşaybilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Örneğin God of War aldığımda sorunsuz oynayabilir miyim, mesela sabah bir kalktığımda hesap gitmiş olur mu?
Yeyil dedi: Güvenilirden kastınız nedir? Aniden şifre değişimi ve hesaptan atım gibi sorunlar yaşaybilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Örneğin God of War aldığımda sorunsuz oynayabilir miyim, mesela sabah bir kalktığımda hesap gitmiş olur mu?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 23 Mayıs 2025 #6 Gabriel Barsch dedi: Örneğin God of War aldığımda sorunsuz oynayabilir miyim, mesela sabah bir kalktığımda hesap gitmiş olur mu? Genişletmek için tıkla... Bunun garantisini kimse veremez maalesef.
Gabriel Barsch dedi: Örneğin God of War aldığımda sorunsuz oynayabilir miyim, mesela sabah bir kalktığımda hesap gitmiş olur mu? Genişletmek için tıkla... Bunun garantisini kimse veremez maalesef.
G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 537 23 Mayıs 2025 #7 Sakuya Izayoi dedi: Bunun garantisini kimse veremez maalesef. Genişletmek için tıkla... Garantili falan diyorlar da, benim de bir oyuna 400-500 verecek durumum yok ondan dedim. Korsan mı daha güvenli bu hesaplar mı peki?
Sakuya Izayoi dedi: Bunun garantisini kimse veremez maalesef. Genişletmek için tıkla... Garantili falan diyorlar da, benim de bir oyuna 400-500 verecek durumum yok ondan dedim. Korsan mı daha güvenli bu hesaplar mı peki?
E EmircanD Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 492 Çözümler 1 23 Mayıs 2025 #8 Gabriel Barsch dedi: Örneğin God of War aldığımda sorunsuz oynayabilir miyim, mesela sabah bir kalktığımda hesap gitmiş olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben hiç yaşamadım. Ama belli bir süre sonra değişebilir hesapların şifreleri falan.
Gabriel Barsch dedi: Örneğin God of War aldığımda sorunsuz oynayabilir miyim, mesela sabah bir kalktığımda hesap gitmiş olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben hiç yaşamadım. Ama belli bir süre sonra değişebilir hesapların şifreleri falan.
G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 537 23 Mayıs 2025 #9 EmircanD dedi: Ben hiç yaşamadım. Ama belli bir süre sonra değişebilir hesapların şifreleri falan. Genişletmek için tıkla... Sizce ne yapmalıyım, bende zaten bi 4-5 saat oynamak için almak istiyordum. Korsan mı indirmeli hesap mı alınmalı?.
EmircanD dedi: Ben hiç yaşamadım. Ama belli bir süre sonra değişebilir hesapların şifreleri falan. Genişletmek için tıkla... Sizce ne yapmalıyım, bende zaten bi 4-5 saat oynamak için almak istiyordum. Korsan mı indirmeli hesap mı alınmalı?.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.870 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #10 Gabriel Barsch dedi: Örneğin God of War aldığımda sorunsuz oynayabilir miyim, mesela sabah bir kalktığımda hesap gitmiş olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben 4-5 aya yaşamıştım. EA FC 25 aldım 1 ay oynayıp saldım. Geçen gireyim deyince hesaptan çıkış yapmış. Aldığım yer sokardı tekrarda uğraşmak istemedim.
Gabriel Barsch dedi: Örneğin God of War aldığımda sorunsuz oynayabilir miyim, mesela sabah bir kalktığımda hesap gitmiş olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben 4-5 aya yaşamıştım. EA FC 25 aldım 1 ay oynayıp saldım. Geçen gireyim deyince hesaptan çıkış yapmış. Aldığım yer sokardı tekrarda uğraşmak istemedim.