Offline hikaye modlu oyun önerisi

sprXogzz

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB, 2400 MHz
Ekran kartı
rx580
Anakart
A320M-K PRO
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ramazan geldi. Sahura kadar oynayabileceğim offline hikaye modlu sıkmayan güzel önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ramazan geldi. Sahura kadar oynayabileceğim offline hikaye modlu sıkmayan güzel önerilerinizi bekliyorum.

Hocam gerilim hoşunuza gidiyorsa The Long Dark'ı deneyebilirsiniz. Bugün ilk defa girdim ve ortam gerçekten kendisini hissettiriyor.

Benim bitirip te unutamadığım, yerine başka bir oyun koyamadığım 2 oyun var.
1. metro serisi.
2. RDR 2

Hocam gerilim hoşunuza gidiyorsa The Long Dark'ı deneyebilirsiniz. Bugün ilk defa girdim ve ortam gerçekten kendisini hissettiriyor.

Oynamayı denedim sevemedim ya hitap etmedi bana teşekkür ederim önerin için.

Benim bitirip te unutamadığım, yerine başka bir oyun koyamadığım 2 oyun var.
1. metro serisi.
2. RDR 2

Metro serisini 2033 ve last lightı bitirdim bir exodus kaldı onu da para biriktirip indirimde alacağım
RDR2 zaten çok pahalandı belki indirimlerde kovalarım teşekkür ederim önerin için.

Metro serisine bakabilirsin kıyamet sonrası dünyayı bayağı detaylı bir şekilde işliyor.
Ya da dragons dogma gibi bir RPG oyunu da olabilir.

Assassin's's Creed serisi vallhalla veya Origins çok iyi

Çok oynanış içermeyen interaktiflerden: Telltale's The Walking Dead, Detroit Become Human, Tales from the Borderlands, Wolf Among Us, Heavy Rain ve Beyond: Two Souls.

Bol oynanış içerenlerden:

Stalker serisi ve Bioshock aklıma geliyor şimdilik.

Bioshock serisine bakabilirsin. Oyunlarından sonra kitabını aldım duruyor köşede. Nier Automata aldım ama sistemim şuan yok deneyemedim istersen göz at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…