tarnished Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 788 Çözümler 7 26 Mart 2023 #11 Resident Evil serisi olabilir, Sleeping Dogs bakılabilir.
sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #12 ENEFB dedi: Assassin's's Creed serisi vallhalla veya Origins çok iyi Genişletmek için tıkla... Assassin's Creed Serisi baştacıdır benim için ya indirimlerde mutlaka alacağım tarnished dedi: Resident Evil serisi olabilir, Sleeping Dogs bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Resident Evil serisi güzel çok kez izleyip bitirdim işte ama gerilim olduğu için pek gerilim/korku tarafına yakın değilim o sebeple oynamıyorum. Sleeping Dogs a bakacağım önerin için teşekkürler.
ENEFB dedi: Assassin's's Creed serisi vallhalla veya Origins çok iyi Genişletmek için tıkla... Assassin's Creed Serisi baştacıdır benim için ya indirimlerde mutlaka alacağım tarnished dedi: Resident Evil serisi olabilir, Sleeping Dogs bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Resident Evil serisi güzel çok kez izleyip bitirdim işte ama gerilim olduğu için pek gerilim/korku tarafına yakın değilim o sebeple oynamıyorum. Sleeping Dogs a bakacağım önerin için teşekkürler.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 26 Mart 2023 #13 sprXogzz dedi: Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ramazan geldi. Sahura kadar oynayabileceğim offline hikaye modlu sıkmayan güzel önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Far Cry serisi benim çok hoşuma gitmişti.Deneyebilirsiniz.Fiyatı uçtu ama
sprXogzz dedi: Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ramazan geldi. Sahura kadar oynayabileceğim offline hikaye modlu sıkmayan güzel önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Far Cry serisi benim çok hoşuma gitmişti.Deneyebilirsiniz.Fiyatı uçtu ama
sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #14 Süleyman Pro dedi: Far Cry serisi benim çok hoşuma gitmişti. Deneyebilirsiniz. Fiyatı uçtu ama Genişletmek için tıkla... Far Cry 3'ü bitirdim çok kez ilgimi çekmişti sarmıştı da 5'i istek listeme eklemiştim biraz para biriktirip alacağım.
Süleyman Pro dedi: Far Cry serisi benim çok hoşuma gitmişti. Deneyebilirsiniz. Fiyatı uçtu ama Genişletmek için tıkla... Far Cry 3'ü bitirdim çok kez ilgimi çekmişti sarmıştı da 5'i istek listeme eklemiştim biraz para biriktirip alacağım.