Fatieh Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 705 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #1 Eski bilgisayarıma öylesine keyfe keder Windows 11 kurdum desteklememesine rağmen. Fakat Windows Insider engelini aşamadım giremiyorum bir türlü. 22H2'ye zaten pek verim olmadığı için temiz kurulumla geçtim. Bundan sonrası için offline insider enroll diye bir şey gördüm. Güvenli mi kullansam sıkıntı olur mu?
Eski bilgisayarıma öylesine keyfe keder Windows 11 kurdum desteklememesine rağmen. Fakat Windows Insider engelini aşamadım giremiyorum bir türlü. 22H2'ye zaten pek verim olmadığı için temiz kurulumla geçtim. Bundan sonrası için offline insider enroll diye bir şey gördüm. Güvenli mi kullansam sıkıntı olur mu?
Çözüm 4 4 489798 12 Temmuz 2022 Fatieh dedi: Eski bilgisayarıma öylesine keyfe keder Windows 11 kurdum desteklememesine rağmen. Fakat Windows Insider engelini aşamadım giremiyorum bir türlü. 22H2'ye zaten pek verim olmadığı için temiz kurulumla geçtim. Bundan sonrası için offline Insider enroll diye bir şey gördüm. Güvenli mi kullansam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Güvenli. Açık kaynak kodlu bir program.
Fatieh dedi: Eski bilgisayarıma öylesine keyfe keder Windows 11 kurdum desteklememesine rağmen. Fakat Windows Insider engelini aşamadım giremiyorum bir türlü. 22H2'ye zaten pek verim olmadığı için temiz kurulumla geçtim. Bundan sonrası için offline Insider enroll diye bir şey gördüm. Güvenli mi kullansam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Güvenli. Açık kaynak kodlu bir program.
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 12 Temmuz 2022 #2 Fatieh dedi: Eski bilgisayarıma öylesine keyfe keder Windows 11 kurdum desteklememesine rağmen. Fakat Windows Insider engelini aşamadım giremiyorum bir türlü. 22H2'ye zaten pek verim olmadığı için temiz kurulumla geçtim. Bundan sonrası için offline Insider enroll diye bir şey gördüm. Güvenli mi kullansam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Güvenli. Açık kaynak kodlu bir program. Artı 0 Eksi Çözüm
Fatieh dedi: Eski bilgisayarıma öylesine keyfe keder Windows 11 kurdum desteklememesine rağmen. Fakat Windows Insider engelini aşamadım giremiyorum bir türlü. 22H2'ye zaten pek verim olmadığı için temiz kurulumla geçtim. Bundan sonrası için offline Insider enroll diye bir şey gördüm. Güvenli mi kullansam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Güvenli. Açık kaynak kodlu bir program.
KS KS Fatieh Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 705 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #3 489798 dedi: Güvenli. Açık kaynak kodlu bir program. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 12 Temmuz 2022 #4 Fatieh dedi: Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
KS KS Fatieh Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 705 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #5 489798 dedi: Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Nereden seçiliyordu o? Hiç kullanmadım şu ana kadar Artı 0 Eksi
489798 dedi: Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Nereden seçiliyordu o? Hiç kullanmadım şu ana kadar
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 12 Temmuz 2022 #6 Fatieh dedi: Nereden seçiliyordu o? Hiç kullanmadım şu ana kadar Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı ben isaretledim. Moderasyon ekibi onayladı. Artı 0 Eksi
Fatieh dedi: Nereden seçiliyordu o? Hiç kullanmadım şu ana kadar Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı ben isaretledim. Moderasyon ekibi onayladı.