Offline oyun önerisi

En iyisi hangisi.

Bu bir oyun serisi. En iyisi diye bir şey yok. 3 oyundan ve yanlış hatırlamıyorsam 3 tane de DLC'den oluşuyor ve hepsi birbiriyle bağlantılı. O yüzden en baştan başla. Sıralama şu: Metro 2033 - last light Redux - exodus.

Hikayesi iyimi

Bide bi sorum olacaktı bu sistem elden ring gör of War oyunlarında iyi performans gösterirmi

Bide bi sorum olacaktı bu sistem elden ring gör of War oyunlarında iyi performans gösterirmi
*God of war

Elden ringde belki zorlarsan en düşük grafiklerde 30-40 FPS alırsın ama God of War'ı açmaz.

TLOU? Hiç duymamıştım ne anlatıyor.

The Last of Us. 2 oyundan oluşuyor ve bir dizisi de çıktı 2.sezonu yolda geliyor. Ben spoiler vermeden kısaca anlatayım. Joel diye bir ana karakterimiz var ve bir zombi salgını başlıyor o salgında ellie adlı bir kızla tanışıyor ve o kız hastalığa bağışık ve o kızı bir grubun hastanesine götürme görevi alıyor. Gerisi spoilere girer. Ama bana göre dünyanın en muhteşem oyunu. Hatta o oyundaki ellie 2. oyunda koluna bir dövme yaptırıyor o dövmenin aynısını ben de yaptırdım. O kadar çok seviyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İşte videosu

Peki bu sistemde kaç FPS verir

40ı geçebileceğini sanmıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…