Merhaba herkese. Multiplayer oyun yaptırmayı düşünüyorum ama yaptıracağım kişi multiplayer yapabildiğini sanmıyorum. Offline oyunu ona yaptırıp Online kodunu başkasına yaptırsam olur mu?
Yani hocam multiplayer oyun kodlarıyla singleplayer oyun kodları değişiyor. Online modu offline oyunun üzerine ekletilir fakat hem çok uğraştırır hem de size çok daha pahalıya patlar diye tahmin ediyorum. Tabii internetten oyun yapıp satma fiyatları nasıl tam bilmiyorum. Yanlış bilgi de vermiş olmak istemem.
Yani hocam multiplayer oyun kodlarıyla singleplayer oyun kodları değişiyor. Online modu offline oyunun üzerine ekletilir fakat hem çok uğraştırır hem de size çok daha pahalıya patlar diye tahmin ediyorum. Tabii internetten oyun yapıp satma fiyatları nasıl tam bilmiyorum. Yanlış bilgi de vermiş olmak istemem.
Oyunun türüne göre değişir ama singleplayer bir oyuna, oyun bittikten sonra multiplayer eklemektense sıfırdan multiplayeri planlanarak bir oyun yapılması çok daha mantıklı olur. Tamamlanmış singleplayer bi oyuna multiplayer mod eklenmesi o kadar basit değil.
Tabiki yapılabilir. Online düşünmek çok farklı bir bakış açısıdır.
Arkadaşlarında dediği gibi 2 farklı kişiye vermektense, tek ekibin yapması çok daha mantıklıdır. Online yapmaya çalışan kişi zaten kodu anlayana kadar, bolca zaman kaybeder. Kod kötü yazılmışsa.. Al başa belayı. Sıfırdan yazsa daha hızlı yapar.