The Texas Chainsaw Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #1 Offline oyunlarda hile yapmanın yasak olmadığını duydum. Bunu ücretsiz olarak hangi programla yaparım bilen varsa çok iyi olur.
Offline oyunlarda hile yapmanın yasak olmadığını duydum. Bunu ücretsiz olarak hangi programla yaparım bilen varsa çok iyi olur.
Lian_Li Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 404 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #2 Cheat Engine
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #3 The Texas Chainsaw dedi: Offline oyunlarda hile yapmanın yasak olmadığını duydum. Bunu ücretsiz olarak hangi programla yaparım bilen varsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Cheat Engine kullanabilirsiniz en iyi sürümü 6.4
The Texas Chainsaw dedi: Offline oyunlarda hile yapmanın yasak olmadığını duydum. Bunu ücretsiz olarak hangi programla yaparım bilen varsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Cheat Engine kullanabilirsiniz en iyi sürümü 6.4
Timur Özcan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 1.114 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS Prime A320M-K İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 RAM: GSkill Ripjawvs 8GB 3600 MHz x2 ROM 1 (C:): SanDisk SSD Plus 240GB (SSD) ROM 2 (D:): Toshiba DT01ACA100 1TB (HDD) Ekran Kartı: XFX RX 6600XT SWIFT 210 8GB Kasa: Power Boost VK-G3621C PSU: Corsair CV550 550W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2022 #4 Sayısal bağlamda bir şeylerin değiştirilmesi gerekiyorsa (Para, XP, Herhangi bir şeyin sayısı vs.) Cheat Engine en optimal programdır.
Sayısal bağlamda bir şeylerin değiştirilmesi gerekiyorsa (Para, XP, Herhangi bir şeyin sayısı vs.) Cheat Engine en optimal programdır.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.802 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 16 Ekim 2022 #5 The Texas Chainsaw dedi: Offline oyunlarda hile yapmanın yasak olmadığını duydum. Bunu ücretsiz olarak hangi programla yaparım bilen varsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam offline oyunlarda hile yapsanız da kimin umurunda olur? Online oyunda evet, hile yapmak yasak olabilir, VAC tarzı hile önleyiciler var. Ama offline oyunda hile yapsanız kimsenin zararına gitmez. Cheat engine en iyi opsiyondur.
The Texas Chainsaw dedi: Offline oyunlarda hile yapmanın yasak olmadığını duydum. Bunu ücretsiz olarak hangi programla yaparım bilen varsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam offline oyunlarda hile yapsanız da kimin umurunda olur? Online oyunda evet, hile yapmak yasak olabilir, VAC tarzı hile önleyiciler var. Ama offline oyunda hile yapsanız kimsenin zararına gitmez. Cheat engine en iyi opsiyondur.
3 329112 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 781 Makaleler 4 Çözümler 7 16 Ekim 2022 #6 The Texas Chainsaw dedi: Offline oyunlarda hile yapmanın yasak olmadığını duydum. Bunu ücretsiz olarak hangi programla yaparım bilen varsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Plitch diye bir program duydum o paralı ama sanki bedava bir şeyler vardı deneme sürümü filan, ama üyeliği o kadar pahalı değil alınabilir.
The Texas Chainsaw dedi: Offline oyunlarda hile yapmanın yasak olmadığını duydum. Bunu ücretsiz olarak hangi programla yaparım bilen varsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Plitch diye bir program duydum o paralı ama sanki bedava bir şeyler vardı deneme sürümü filan, ama üyeliği o kadar pahalı değil alınabilir.
TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 16 Ekim 2022 #7 WeMod tavsiye ederim.
blackrevenge21 Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #8 TurKahvesi dedi: WeMod tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... WeMod un pek çok hilesi paralı ya da çalışmıyor önermem
TurKahvesi dedi: WeMod tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... WeMod un pek çok hilesi paralı ya da çalışmıyor önermem
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #9 The Texas Chainsaw dedi: Offline oyunlarda hile yapmanın yasak olmadığını duydum. Bunu ücretsiz olarak hangi programla yaparım bilen varsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Cheat Engine. Hatta bazı Online oyunlarda bile çalışıyor
The Texas Chainsaw dedi: Offline oyunlarda hile yapmanın yasak olmadığını duydum. Bunu ücretsiz olarak hangi programla yaparım bilen varsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Cheat Engine. Hatta bazı Online oyunlarda bile çalışıyor
TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 16 Ekim 2022 #10 blackrevenge21 dedi: WeMod un pek çok hilesi paralı ya da çalışmıyor önermem Genişletmek için tıkla... Paralı hile olduğunu ilk defa duydum. Program çıktığından beridir kullanırım. Çalışmayan hilede nadiren denk geliyor.
blackrevenge21 dedi: WeMod un pek çok hilesi paralı ya da çalışmıyor önermem Genişletmek için tıkla... Paralı hile olduğunu ilk defa duydum. Program çıktığından beridir kullanırım. Çalışmayan hilede nadiren denk geliyor.