Ofis açmayan İSS'ler dolandırıcı mı?

Ofis açmak zorundalar diye biliyorum en azından bir odalık bir yeri ofis olarak gösteriyorlardır. Fakat tüm çalışanlarını doldurup çalıştıracakları bir ofis açmıyorlar. Günümüzde imkanı olan tüm firmalar evden çalışmanın hem çalışana hem şirkete daha faydalı olduğunu görüp bir sürü kişinin çalışabileceği bir ofise deli gibi kira ödemek yerine çalışanları evden çalıştırtıp hem çalışanların yol sürelerinde kendilerine vakit ayırmasını hem ofis kirasının ceplerinde kalmasını hedefliyor.

TürkNet'in genel merkezi var Şişli'de. Ayrıca artık zaten her şey sanaldan oluyor. Bankalar bile. Ben TürkNet'te 1000/1000 internete 100 TL veriyorum daha ne olsun.

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, kaç yıldır bu altarnetif firmalardan hizmet alıyorsunuz onuda yazabilir misiniz?

Millenicom uzun yıllar kullanıp memnun olanınız var mı?

Malum online olarak kimlik vs göndereceğiz bu yüzden güvenmem lazım

Millenicom uzun yıllar kullanıp memnun olanınız var mı?

Malum Online olarak kimlik vs göndereceğiz bu yüzden güvenmem lazım.

Altyapın iyiyse hepsi iyi, değilse hiçbiri iyi değil. Altyapıyı kimse düzeltmiyor, eğer altyapın kötyüse hepsi ile sorun yaşıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…