Ofis bilgisayarı önerisi

metmellow

Hectopat
Herkese iyi sosyaller. Ofis bilgisayarı olarak tavsiye verebileceğiniz bir marka var mıdır? Sistem özellikleri ne olmalı? Kız arkadaşım için bakıyorum. Ofis bilgisayarından kastım sadece Office programları sunum, slayt Word vs. bir de ara sıra film dizi vs izler. İleride ki durumlara göre rahat parça değişimi, yükseltimi yapabileceğim şekilde olursa güzel olur. Bütçe 20-25 bin₺

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop mu istiyorsunuz masaüstü mü?
Laptop hocam.
Bu işinizi görebilir hocam bu fiyata 3050 lili oyun laptoplarıda alınabilir https://www.hepsiburada.com/casper-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.31.7
Bahsettiğim beklentilere göre biraz fazla segmentte değil mi hocam?
Bunu alsak uygun olur mu sizce?

Laptop olarak bu olabilir:
Film, dizi veya düz gündelikte bile çok tatmin edecek OLED ekranı var, karanlık temada kullanırsada pilden tasarruf eder. Küçük ve hafif sayılabilir. 400 nit parlaklığı olduğu içinde dışarıda rahat kullanabilir.

2. olarak:
OLED yerine IPS ekran ama 1600P. Ekranı gene kalitelidir ve MX450 ekran kartı ile geliyor. 3D veya Editör işleri yaparsada işi düşer. 350 nit olduğu için gene dışarıya uygun. İşlemcisi 4 çekirdekli ama, ilk attığım 8.

Bana da biraz yetersiz geldi.

Bildiğiniz veya gördüğünüz kadarıyla kronik vs. sorun yaratacak bir durum gözlenmiyorsa bunda karar kıldım hocam.

Yok hocam bir sorun olmaz.

Hocam ilgine teşekkür ederim. Cihazlar gayet güzel hem SSD hem bellek bakımından gayet performanslı. Bütçe olarak yazdığım rakam mevcut evet ama yapılacak işlere göre bir daha düşündüm de bu bütçelere çıkmak saçma geldi sonradan. Ben şunu düşündüm. 24 inç 165 Hz bir monitör alsam. Ekran performansını da o şekilde egale etmiş olurum. Kablosuz klavye mouse, harici disk dahil toplam 15K gibi bir bütçeye halletmiş olurum diye düşündüm. Paylaştığım linkteki 8 bin bütçesindeki Asus vivibook bu işler için sizce yeterli mi?

Yok hocam bir sorun olmaz.
Hocam ilgin için teşekkür ediyorum. İyi sosyaller hayırlı akşamlar. Kal sağlıcakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…