Laptop hocam.Laptop mu istiyorsunuz masaüstü mü?
Bahsettiğim beklentilere göre biraz fazla segmentte değil mi hocam?Bu işinizi görebilir hocam bu fiyata 3050 lili oyun laptoplarıda alınabilir https://www.hepsiburada.com/casper-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.31.7
Bu işinizi görebilir hocam bu fiyata 3050 lili oyun laptopları da alınabilir https://www.hepsiburada.com/casper-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.31.7
Laptop hocam.
Bahsettiğim beklentilere göre biraz fazla segmentte değil mi hocam?
Bunu alsak uygun olur mu sizce?Asus Vivobook 15 12.Nesil Core i3 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Vivobook 15 12.Nesil Core i3 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Adam Office çalıştıracağım diyor bu bilgisayar bir tık güçsüz sanki.
Bildiğiniz veya gördüğünüz kadarıyla kronik vs. sorun yaratacak bir durum gözlenmiyorsa bunda karar kıldım hocam.O işler için fazlasıyla yeter o tarz laptoplarda.
Laptop olarak bu olabilir:Herkese iyi sosyaller. Ofis bilgisayarı olarak tavsiye verebileceğiniz bir marka var mıdır? Sistem özellikleri ne olmalı? Kız arkadaşım için bakıyorum. Ofis bilgisayarından kastım sadece Office programları sunum, slayt Word vs. bir de ara sıra film dizi vs izler. İleride ki durumlara göre rahat parça değişimi, yükseltimi yapabileceğim şekilde olursa güzel olur. Bütçe 20-25 bin₺
Bana da biraz yetersiz geldi.
Bildiğiniz veya gördüğünüz kadarıyla kronik vs. sorun yaratacak bir durum gözlenmiyorsa bunda karar kıldım hocam.
Hocam ilgine teşekkür ederim. Cihazlar gayet güzel hem SSD hem bellek bakımından gayet performanslı. Bütçe olarak yazdığım rakam mevcut evet ama yapılacak işlere göre bir daha düşündüm de bu bütçelere çıkmak saçma geldi sonradan. Ben şunu düşündüm. 24 inç 165 Hz bir monitör alsam. Ekran performansını da o şekilde egale etmiş olurum. Kablosuz klavye mouse, harici disk dahil toplam 15K gibi bir bütçeye halletmiş olurum diye düşündüm. Paylaştığım linkteki 8 bin bütçesindeki Asus vivibook bu işler için sizce yeterli mi?Laptop olarak bu olabilir:
Film, dizi veya düz gündelikte bile çok tatmin edecek OLED ekranı var, karanlık temada kullanırsada pilden tasarruf eder. Küçük ve hafif sayılabilir. 400 nit parlaklığı olduğu içinde dışarıda rahat kullanabilir.Lenovo IdeaPad Slim 5 83BF0065TX Notebook
Lenovo IdeaPad Slim 5 83BF0065TX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
2. olarak:
OLED yerine IPS ekran ama 1600P. Ekranı gene kalitelidir ve MX450 ekran kartı ile geliyor. 3D veya Editör işleri yaparsada işi düşer. 350 nit olduğu için gene dışarıya uygun. İşlemcisi 4 çekirdekli ama, ilk attığım 8.Lenovo IdeaPad 5 Pro 16 İnç 82L900E1TX Notebook
Lenovo IdeaPad 5 Pro 16 İnç 82L900E1TX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam ilgin için teşekkür ediyorum. İyi sosyaller hayırlı akşamlar. Kal sağlıcakla.Yok hocam bir sorun olmaz.