Niye gereksiz mesaj kalabalığı yapıyım? Mesajımın az olması az forumda olduğum anlamına mı geliyor? Bu saçma benzetmeniz bir kişinin bankadaki parasına bakarak zengin olup olmadığı hakkında fikir sahibi olmamız gerektiğini düşündürür bana. Yatı olup da bankada parası olmayan biri mi daha zengindir yoksa sadece bankasında yüz bin Türk Lirası olan biri mi?
Niye gereksiz mesaj kalabalığı yapıyım? Mesajımın az olması az forumda olduğum anlamına mı geliyor? Bu saçma benzetmeniz bir kişinin bankadaki parasına bakarak zengin olup olmadığı hakkında fikir sahibi olmamız gerektiğini düşündürür bana. Yatı olup da bankada parası olmayan biri mi daha zengindir yoksa sadece bankasında yüz bin Türk Lirası olan biri mi?
O parmaklarınızı yorduğum için çok özür dilerim veya bir forumda sizinle diyalog kurduğum için. Ayrıca bütçe belirtilmeyen bir konuda mantıkla ne tavsiye verebilirim?
O parmaklarınızı yorduğum için çok özür dilerim veya bir forumda sizinle diyalog kurduğum için. Ayrıca bütçe belirtilmeyen bir konuda mantıkla ne tavsiye verebilirim?
Belki de Türkiye ekonomisi ile burası farklı olduğu içindir. Farkındaysanız ofis diyoruz. En düşük bütçe ile uzun süre götürebilecek bir PC istiyor yani.
Patron şuanki bilgisayarların yavaşlığından yakınıyor ve uzun yıllar kullanmak istiyor. Onun için üst model işlemcilere bakmak istedim. Bunlar aşırı mı gelir?
Hocam bunlar patronun istekleri. İ serisi olsun ve ssd'li olsun diyor. Şuan ofiste Lenovo Ideapad 100- 110 gibi notebooklar kullanılıyor, RAM, işlemci ve disk alanı konularında zorlandığını gördüm bilgisayarların. Benim aklımda şu modeller var sizce nasıl?
Merhaba, İtalya'da staj yaptığım şirket bilgisayarlarını yenilemek istiyor. Tamamen ofis için kullanılacak modelleri önerebilir misiniz? Intel Core i7 7500U, veya i7 8550U gibi işlemciler yeterli gelir mi?