Arkadaşlar merhaba ofis için kullandığım laptopumun ekranı çok küçük geldiği için monitör ile görüntü almayı düşünüyorum. Maximum 5 bin lira olan bir montiör önerir misiniz?
Kullanım amacı ne? Excel, word kullanacaksanız 21" 1080p yeterli. Yazılım mı yapıyorsunuz grafik tasarımı mı ne yaptığınızı söyleyin de monitör özelliklerini belirleyip ona göre tavsiye yapalım.
Arkadaşlar merhaba ofis için kullandığım laptopumun ekranı çok küçük geldiği için monitör ile görüntü almayı düşünüyorum. Maximum 5 bin lira olan bir montiör önerir misiniz?
Kullanım amacı ne? Excel, word kullanacaksanız 21" 1080p yeterli. Yazılım mı yapıyorsunuz grafik tasarımı mı ne yaptığınızı söyleyin de monitör özelliklerini belirleyip ona göre tavsiye yapalım.
Bunu yazarak kendi çapında dalga geçtiğini mi sanıyorsun güzel kardeşim. Ben finans ofisindeyim bana 21" kullanışlı geliyor. Arkadaşım bilgi işlem ofisinde ona 32" monitör gerekiyor. Grafik tasarımında ki arkadaşıma 2k monitör vs vs. Ofis var ofis var... Sana neye yönelik kullanım yapacaksın diyorum kalkmış bana laf döndürüyorsun. Hey Allah'ım ya şaka gibisiniz gerçekten.
Bütçe belirtmek iyi hoş ama kullanım amacı önemli rol oynuyor. Ofiste vaktin olanlar GTA 5'te oynar. Bunu "tiye" almaya gerek yok.
Ne boyutta bir monitör arayışınız var? Bütçe çoğu monitör tipine el verişli.
144Hz+ monitörde alabiliyorsun, 27 inç alabiliyorsun. Hz'den kısarsan 2K bile var.
En ucuz Philips 275E1S/00 27" 4 ms QHD FreeSync IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips 275E1S/00 27" 4 ms QHD FreeSync IPS Monitör özelliklerini incele, 9.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Lenovo L29w-30 66E5GAC3TK 29" 4ms Full HD IPS LED Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo L29w-30 66E5GAC3TK 29" 4ms Full HD IPS LED Monitör özelliklerini incele, 4.045,81 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ben olsam ultrawide faktöründen dolayı Lenovo L29W tercih ederdim. 21:9 ofis için mükemmel bir en-boy oranı.