Ofis için 5 bin TL monitör önerisi

Erinç691

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ofis için kullandığım laptopumun ekranı çok küçük geldiği için monitör ile görüntü almayı düşünüyorum. Maximum 5 bin lira olan bir montiör önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba ofis için kullandığım laptopumun ekranı çok küçük geldiği için monitör ile görüntü almayı düşünüyorum. Maximum 5 bin lira olan bir montiör önerir misiniz?
VIEWSONIC 23,6" VX2418C 1ms 165hz FHD FreeSync HDMI DP Kavisli Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Ne kadar f/p bilmiyorum ama bende bunu almayı düşünüyorum.

Eğer hz o kadar önemli değilse daha ucuz da tavsiye edebilirim ms düşüp hz arttıkça fiyat artıyor.

Bunu yazarak kendi çapında dalga geçtiğini mi sanıyorsun güzel kardeşim. :) Ben finans ofisindeyim bana 21" kullanışlı geliyor. Arkadaşım bilgi işlem ofisinde ona 32" monitör gerekiyor. Grafik tasarımında ki arkadaşıma 2k monitör vs vs. Ofis var ofis var... Sana neye yönelik kullanım yapacaksın diyorum kalkmış bana laf döndürüyorsun. Hey Allah'ım ya şaka gibisiniz gerçekten.

Şu monitörler ofis kullanımına uygun gözüküyor. Ancak @İsa Kaan Güneş 'in dediği gibi detay vermeniz daha uygun tavsiye verilmesi için iyi olur.

Bütçe belirtmek iyi hoş ama kullanım amacı önemli rol oynuyor. Ofiste vaktin olanlar GTA 5'te oynar. Bunu "tiye" almaya gerek yok.
Ne boyutta bir monitör arayışınız var? Bütçe çoğu monitör tipine el verişli.
144Hz+ monitörde alabiliyorsun, 27 inç alabiliyorsun. Hz'den kısarsan 2K bile var.

Şunu öneririm:
Renkleri gayet tatmin edici ve ekstradan USB-C portu bulunuyor yani laptopunuzda da USB-C varsa USB-C to USB-C kablo üzerinden görüntü alabilirsiniz.

27 inç önerim:

30 inç önerim:

Ben olsam ultrawide faktöründen dolayı Lenovo L29W tercih ederdim. 21:9 ofis için mükemmel bir en-boy oranı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı