Ofis için Access Point önerisi

MTurkmn

Megapat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, villa tipi ofisimiz için güçlü ve iyi çekim gücü olan Access Point önerisine ihtiyacım var. Önerileriniz için teşekkürler.

Ruijie Reyee RG-RAP serisini öneririm. Ofis ortamında profesyonel cihazlar kullanmanız şart, ev tipi cihazlarla randıman alamazsınız.

Ürün olarak link paylaşır mısınız?

Açıkçası çok ürün çıkıyor. O yüzden biraz daha nokta atışı yapmak istiyorum

Ethernet üzerinden güç alabilen bir cihaz, yani uygun donanım varsa tek kabloyla işi halledebiliyorsunuz. Wi-Fi 6 sunuyor, çekim mesafesi ve hızı iyidir. Ethernet üzerinden Wi-Fi mesh sistemi yapabiliyorsunuz, birden fazla koyarsanız cihazlar arası geçişi hissetmezsiniz; cihazlar kablo üzerinden haberleştiği için de stabil çalışır.

Bu cihazdan 2-3 tane alıp uygun yerlere dağıtırsanız uzun yıllar internetle ilgili bir sorununuz kalmaz.

Bu nasıldır ?

Bu daha düşük bir model. Wi-Fi 6 ve Gigabit internet desteği yok. Bunlar dışında iyidir, sizin için tamamsa tercih edilebilir.

Açıkçası benim attığım ile sizin attığınız arasında neredeyse 2X fiyat farkı var. Açıkçası bir tık daha uyguna var mı?

Açıkçası benim attığım ile sizin attığınız arasında neredeyse 2X fiyat farkı var.
Güncel teknolojilerin daha pahalıya satılması gayet normal. Ofise bir kere alınacağı için onu önerdim.

2000 TL'den daha ucuza bir şey bakmak isterseniz sonucunda pek memnun kalacağınızı sanmıyorum. Attığınız linkteki ürünü alın, pişman olmazsınız.

2700 liraya 2200(E) alabilirsiniz. 2260’ları 2.30 yazılıma geçirince Wi-Fi 6’lı cihazlarda problem yaşamıştık. Büyük ihtimalle bir hotfix alır çok yakında ama daha uygun olsun diyorsanız 2200 alınabilir.

Cloud çok başarılı çalışıyor, beğeniyorum.

E olmasına dikkat edin, F’ler gigabit port ve repeater özelliği içermiyor.

E versiyon $65+KDV, F ise $45+KDV.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…