Peki 3600 işlemcinin soğutma performansını kötü diye biliyorum. Ofis işleri yaparken ısı problemi yaşar mıyız? Ekstra bir soğutucuya ihtiyacımız olur mu yoksa yeterli midir?Bu bilgisayarla ofis işlerini rahat yaparsınız. Gaming ibaresine takılmayın gayet ofis işi yapmaya uygundur.![]()
CYBER-1660 / INTEL i3-12100F / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 OC 6GB / 16 GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-1660 oyuncu bilgisayarı, INTEL i3-10105F işlemci ve ASUS GTX 1660 Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst düzey oyun performansı için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Peki 3600 işlemcinin soğutma performansını kötü diye biliyorum. Ofis işleri yaparken ısı problemi yaşar mıyız? Ekstra bir soğutucuya ihtiyacımız olur mu yoksa yeterli midir?
OC yapacağımızı sanmıyorum. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.OC yapmazsanız sorun yaşamazsınız ki sanmıyorum yapacağınızı. Yüksek ısılardan da hoşlanmıyorsanız underclock yapılabilir. Eğer soğutucu önerisi isterseniz de Snowman T6 Ultra öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.