C4 olmayan İzoly alabilirsin.Bu sistemi yalnızca ofis için satın almayı düşünüyoruz. Performansı hiç önemli değil. Benim merak ettiğim açılıp açılmaması, sanırım sistemde ekran kartı yok. Bilen arkadaşlarım yardım edebilirse sevinirim, iyi sosyaller.
Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu fiyata daha iyisini bulabilirsiniz.Bu sistemi yalnızca ofis için satın almayı düşünüyoruz. Performansı hiç önemli değil. Benim merak ettiğim açılıp açılmaması, sanırım sistemde ekran kartı yok. Bilen arkadaşlarım yardım edebilirse sevinirim, iyi sosyaller.
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Sistem açılır. Ama verdiğiniz paraya değmez. Çöpe atmış olursunuz parayı.Bu sistemi yalnızca ofis için satın almayı düşünüyoruz. Performansı hiç önemli değil. Benim merak ettiğim açılıp açılmaması, sanırım sistemde ekran kartı yok. Bilen arkadaşlarım yardım edebilirse sevinirim, iyi sosyaller.
Paylaşımlı ekran kartı var yani ekran kartı takmadan sistemi açabilirsiniz fakat bilgisayarda işletim sistemi yüklü değil. Kendiniz yüklemeniz gerekiyor. Zor değil çok kolay ama sadece farklı bir bilgisayar'dan o sistemi usb flash belleğe yüklemeniz gerekiyor.Bu sistemi yalnızca ofis için satın almayı düşünüyoruz. Performansı hiç önemli değil. Benim merak ettiğim açılıp açılmaması, sanırım sistemde ekran kartı yok. Bilen arkadaşlarım yardım edebilirse sevinirim, iyi sosyaller.
Amacımız sadece Exel , World , A2 gibi uygulamaları çalıştırması ve Internette girebilmesi ofiste sürekli açık durup yalnızca bu işlemler yapılacak. Bir tavsiyeniz var mı peki ?Sistem açılır. Ama verdiğiniz paraya değmez. Çöpe atmış olursunuz parayı.
Bütçeniz ne kadar?Amacımız sadece Excel , World , A2 gibi uygulamaları çalıştırması ve Internette girebilmesi ofiste sürekli açık durup yalnızca bu işlemler yapılacak. Bir tavsiyeniz var mı peki ?
Ortalama bu sistem kadar 2500-2800 arası. Mönitörlü olduğu için bu sistemi tercih ettik.Bütçeniz ne kadar?