Ofis için bilgisayar

Gfbasar

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Sigortacı
Ofisime masaüstü bilgisayar alacağım da, özellikleri çok fazla yüksek olmasına gerek yok oyun oynamayacağım ama çok da düşük özellikler olsun istemiyorum. Mesleğim sigortacılık, web üzerinden kullandığımız programlar var bunları hızlı çalıştırması lazım. SSD olan modellere yoğunlaştım daha çok ve belirlediğim kasa ve monitör var sizlerle paylaşıp görüşlerinizi almak isterim ve farklı bir model önerinize açığım.

Bir de size belirttiğim kasa Windows 10 Home işletim sistemi var. Benim uzak bağlantı işlemlerim de oluyor. Any desk, alpemix gibi uzak bağlantı programlarını kullanabilir miyim bu işletim sisteminde?

Kasa:

https://www.hepsiburada.com/casper-...yar-p-HBV00000JG1NE?magaza=iletisimbilgisayar

Monitör:

Everest M-335 21.5" Vga+hdmı Çerçevesiz Led Monitör Fiyatları ve Özellikleri

Son düzenleyen: Moderatör:
4000 TL'ye oyun bilgisayarı topluyorlar. Toplu kasalar yerine kendin toplamanı öneriyorum. Forumda 4000 TL'lik bilgisayar toplar mısınız diye konu açarsanız daha iyi olucaktır.

Hocam o fiyata daha performanslı bir toplama bilgisayar alabilirsiniz.
Hocam valla itopyadan baktım toplamaya 7 8 bin TL den aşağı çıkmıyor. Şu an özellikler ve fiyat olaraktan bunu bulabildim. Eğer önerdiğin bi yer varsa bakabilirim oraya da .
4000 TL'ye oyun bilgisayarı topluyorlar. Toplu kasalar yerine kendin toplamanı öneriyorum. Forumda 4000 TL'lik bilgisayar toplar mısınız diye konu açarsanız daha iyi olucaktır.
Oyun Bilgisayar toplamicam ben ofis Bilgisayar olucak. Ama 4.000 TL ye Bilgisayar toplanmıyor ben biraz araştırma yaptım dolar vs kur yükselince o fiyata is

Oyun Bilgisayar toplamicam ben ofis Bilgisayar olucak. Ama 4.000 TL ye oyun BilgisayarI toplanmıyor ben biraz araştırma yaptım dolar vs kur yükselince o fiyata istediğin özellikte toplayamıyosun.

Hocam kendiniz tek tek seçeceksiniz bütçenize göre. Ben daha iyi performans almanız için toplama önerdim. Bu da size daha fazla zaman kazandırır işiniz konusunda. Aslında toplama daha ucuza geliyor.

Hocam kasa alıyorsanız toplama alınız daha ucuz olacaktır emin olun size uygun bir sistem atayım
AMD Ryzen 3 1200 3.10 GHz 4 Çekirdek 8MB AM4 14nm İşlemci
ASUS Prime A320M-K 3200MHz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
Corsair 8 GB Vengeance LPX Siyah 3000MHz CL16 DDR4 RAM
WD 1TB Blue 64MB 7200RPM (WD10EZEX) Harddisk
Aerocool CS1102 500W USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
MSI Radeon R7 240 2 GB GDDR3 64 Bit Ekran Kartı
Fiyat: 2500-2600 civarı

Hocam teşekkür ederim öncelikle sistem önerin için. Ssd de taktırmayı düşünüyorum hangi markayı önerirsin. Toshiba ve Samsung genel de söyleniyor hep.

Hocam teşekkür ederim öncelikle sistem önerin için. Ssd de taktırmayı düşünüyorum hangi markayı önerirsin. Toshiba ve Samsung genel de söyleniyor hep.
Ben şuanda kingston hyperx fury 240 gb ssd kullanıyorum ve gayet hızlı, öneriyorum.

Oyun bilgisayarımda 25 aydır Samsung 860 Evo 250 GB modelini kullanıyorum çok memnunum. İş için kullandığım bilgisayarda ise 1 ay önce aldığım SanDisk 240GB SSD Plus modeli var. Samsunga göre fiyatı daha uygun olduğundan iş bilgisayarına bunu aldım. Word belgesini bile bekleyerek açan HDD kesinlikle yormuştu. Benim iş bilgisayarında kullandığım uygulamalara gelecek olursak; Excel, Word, net tarayıcıları (opera, firefox, chrome hep aynı anda açık olurlar ve birinde en az 7-8 sekme olur. HDD kullanırken tarayıcıya girmek bile bilgisayarı kasıyordu.), photoshop, winrarda arşiv yapıyorum, adobe reader ve video convert (genelde Format Factory'i kullanırım ücretsiz olduğu için) uygulamaları.

evet bende 7 8hatta daha fazla sekmede çalışacağım için geçişlerin hızlı olması gerekiyor. 240 250 GB yeterli olur o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…