Herkese selamlar, hukuk ofisim için bir laptop alacağım. Günlük ofis kullanımı(UYAP, udf, Word, birden çok Chrome sekmesi), müzik dinleme, YouTube ve Netflix için kullanacağım. Daha önceki konularda bu fiyatları ve bu laptop karşılaştırmasını bulamadığım için bu konuyu açtım. İki laptopun özellikleri birbirine çok yakın bu yüzden arada kaldım. Aşağıdaki iki modelden hangisini önerirsiniz ve neden?
1.) i3 10.nesil ve 11.nesil arasında çok fark var mıdır? Aralarında cüzi bir fiyat farkı var fakat ucuz olan HP, i3 11.nesil sunuyor.
2.) 4 GB RAM günlük kullanımda yeterli olur mu? HP alırsam 4 GB RAM eklemek isterim ancak alt kapak açılınca garanti dışı kalabilir diye biliyorum, uzunca süre 4 GB olarak kullanmak durumunda kalabilirim.
3.) Panel olarak ikisi de TN diye biliyorum yine de aralarında fark var mıdır, bu fiyatlara IPS panel bulmak mümkün değil.
4.) HP ve Acer arasından marka olarak hangisini önerirsiniz, kronik sorunu vs var mıdır bu modellerin?
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.