Eklenmesi ya da değişmesi gereken bir şey var mı sizce? Bir de kasaya karar veremedim öylesine ucuz diye bunu seçmiştim.i3 8100 sistem çok daha mantıklı olur tek çekirdek performansından dolayı.
Seçtiğiniz kasanın kaç adet stok fan'ı bulunuyor? İncehesap üzerinden aynı kasayı buldum ancak, 1 adet stok fan yazıyordu.Eklenmesi ya da değişmesi gereken bir şey var mı sizce? Bir de kasaya karar veremedim öylesine ucuz diye bunu seçmiştim.
Zalman ZM-T2 Plus ATX Mikro Mini Tower Siyah Kasa - incehesap.com'daSeçtiğiniz kasanın kaç adet stok fan'ı bulunuyor? İncehesap üzerinden aynı kasayı buldum ancak, 1 adet stok fan yazıyordu.
1 Adet stok fan yetmeyecektir en az 2 adet fan ekleyin sisteme, ayrıca @Asım Demir 'inde dediği gibi PSU eklemeyi unutmayın.Zalman ZM-T2 Plus ATX Mikro Mini Tower Siyah Kasa - incehesap.com'da
Kasa bu. Dediğiniz gibi 1 adet gözüküyor.
Önereceğiniz kasa var mı 2 fanlı ve PSU'lu. Bir de kaç Watt olması gerekiyor?1 Adet stok fan yetmeyecektir en az 2 adet fan ekleyin sisteme, ayrıca @Asım Demir 'inde dediği gibi PSU eklemeyi unutmayın.
Kasa için ekstra fan alabilirsiniz 20 liralık 2 adet fan işinizi görecektir.Önereceğiniz kasa var mı 2 fanlı ve PSU'lu. Bir de kaç Watt olması gerekiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.