Ofis için laptop önerisi

WHT

Hectopat
Yer
İstanbul
Ofis için laptop alacağız. Bütün işlemler bu laptopta olacağı için biraz güçlü olmalı. Kullanmayı çok bilmedikleri için genelde 10 sekme/uygulama açık kalıyor sürekli.

Ortalama fiyatlar hakkında bilgim yok, o yüzden bütçe belirtmiyorum. 50k civarı yeterli olur mu?

Kredi kartına taksit ile alabileceğim bir platformdan link atarsanız sevinirim.

Ekranı da tercihen büyük olmalı.

Son düzenleme:
Ofis için laptop alacağız. Bütün işlemler bu laptopta olacağı için biraz güçlü olmalı. Kullanmayı çok bilmedikleri için genelde 10 sekme/uygulama açık kalıyor sürekli.

Ortalama fiyatlar hakkında bilgim yok, o yüzden bütçe belirtmiyorum. 50k civarı yeterli olur mu?

Kredi kartına taksit ile alabileceğim bir platformdan link atarsanız sevinirim.
Mobilite mi yoksa performans mı daha önemli? Hafiflik ya da sessizlik ne kadar önemli? Batarya performansından beklentiniz nedir? Bu detayları verirseniz daha yardımcı oluruz.

Mobilite mi yoksa performans mı daha önemli? Hafiflik ya da sessizlik ne kadar önemli? Batarya performansından beklentiniz nedir? Bu detayları verirseniz daha yardımcı oluruz.

Ne uygulaması kullanıyorsunuz ofiste?

Genelde evden çalışan bir insan, haftada bir ofise gidip geliyor. Batarya süresi o kadar önemli değil. Ekranın büyük olması istendi, sessiz olursa da güzel olur. 1 TB hızlı bir SSD.

Ekran büyüklüğü ve sessizlik istediğim özellikler.

Hangi programlar kullanılıyor hakim değilim ama, ağır programlar kullanmıyor. Laptopu patron alacak ve bir daha almayacağı için iyi bir şey alabiliriz. Bütçeden kısmayalım da. 50-60k verebilir😅

Bahsettiğiniz işler için bence 50k harcamaya gerek yok ama 50k'ya çıkmak isterseniz, depolamadan feragat ederseniz macbook önerebilirim

Windows derseniz

Daha düşük bütçede bu cihaz bence fazlasıyla iş görecek bir cihaz. 16" ekrana sahip

Bahsettiğiniz işler için bence 50k harcamaya gerek yok ama 50K'ya çıkmak isterseniz, depolamadan feragat ederseniz MacBook önerebilirim.

Windows derseniz.

Daha düşük bütçede bu cihaz bence fazlasıyla iş görecek bir cihaz. 16" ekrana sahip.

Teşekkürler, ASUS'a sıcak bakıyorum şu an. Herhangi bir sorunu veya kronik hatası yok değil mi?

Teşekkürler, ASUS'a sıcak bakıyorum şu an. Herhangi bir sorunu veya kronik hatası yok değil mi?
Asus Zenbook S16’ı uzun süre kullandım ve gerçekten çok memnun kaldım. Windows cihazda MacBook benzeri bir deneyim yaşamak isteyenler için kesinlikle 10/10 bir laptop diyebilirim. Benim kullandığım modelin linkini aşağıya bırakıyorum. Şu an kullanmıyorum çünkü performans olarak bana yeterli gelmedi. (3D modelleme ile uğraşıyorum);

Ancak genel kullanım veya ofis işleri için bu kadar üst segment cihazlara gerek yok. Bunun yerine aşağıdaki laptopu tercih edebilirsiniz;

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı