Ofis için sistem önerisi

Bütçe
20000 tl

Alican Yavrı

Zeptopat
Daha fazla  
Ofiste çeşitli CAD programları kullanmak için bir sistem toplamak istiyorum. Oyun için değil ama yine de hızlı ve uzun ömürlü bir sistem olmasını istiyorum. Render ile ilgili isim yok. i5 veya Ryzen 5 serisi olur. Bu işten hiç anlamıyorum. Burada okuduklarımı birilerine sordum iyice kafam karıştı.

RAM'i 4 adet seçin. Her işinizi fazlasıyla görür.
Teşekkür ederim.
4x8gb şeklinde mi? Buna dünden beri bakıyorum aslında işimi rahat görür gibi. Ryzen konusunda bi kararsızım sadece.

INTEL I5 12400F-ASUS DUAL RTX3060TIOC-PRIME H610M-D-WD 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu sistem de iyi gibi aslında i5 oluşu ilerisi için isim gereği daha iyi olur gibi. (Mühendislik). Anakartı B660M-K seçmeye gerek var mı? Kasayı da değiştiririm cool master yaparım. İki sistem için de ekstra alınacak bir şey var mı? Bir de monitör ne alabilirim maksimum 4-5 bin liralık 27 inch.

Ofiste çeşitli CAD programları kullanmak için bir sistem toplamak istiyorum. Oyun için değil ama yine de hızlı ve uzun ömürlü bir sistem olmasını istiyorum. Render ile ilgili isim yok. i5 veya Ryzen 5 serisi olur. Bu işten hiç anlamıyorum. Burada okuduklarımı birilerine sordum iyice kafam karıştı.

RAM'i 4 adet seçin. Her işinizi fazlasıyla görür.

Bu sistemin işlemcisini 5600X ile değiştirip 4 tane RAM ekleyip 1 TB SSD ekleyerek satın almanı öneririm o fiyatta daha iyisi yok.

Fiyat olarak değil de bu sitelerin hiç birini bilmiyorum güvenilir mi? O yüzden vatana yöneldim. Attığım sistem uyumlu mu sıkıntı yaratır mı. Başka bir yerden de alabilirim seçenek olarak aklımda kalsın.

Bir de psu ya gerek var mı. Şimdiye kadar hiç masaüstü pc kullanmadım ne olur ne olmaz hiç bilmiyorum. Kablosuz bağlantı için WiFi adaptörü falan da lazım sanırım.

Asus prime 550m-K anakart kalmamış stokta seçim yaptırmadı. Dediğiniz gibi fiyatı çok iyi. Ayrı ayrı alınsa daha pahalı oluyor. Bu site güvenilir midir? Kurulu geldiğinde sıkıntı yaratacak bir durum olur mu?

Hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
i5_12400F asus tuf gaming b660m msi rtx 3060 ti crucial 2x8gb ram samsung evo 980 500 gb sistem aldım.

Monitör almadım öneriniz ne olur. Uygun fiyatlı 27".

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı