Ofis işleri için bilgisayar tavsiyesi

euclid

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Bilgisayar alacağım ancak çok kararsız kaldım. İyi işlemcili ama ekran kartı olmayan bir bilgisayar mı, yoksa ortalama işlemci ama ekran kartı olan bir bilgisayar mı? Ofis işleri için kullanacağım.

Ofis işleri için harici gpu olan bir model gereksiz olur, pil ömrün kısa olur daha ağır ve konforsuz olur.

Ekran kartlı modeller daha iyi oyun oynatır, grafik tabanlı işlerde avantajlıdır.
Genel olarak office uygulamalarında ve internette takılacağım. Oyun oynar mıyım sanmıyorum ama zamana bağlı olarak değişebilir. Siz hangisini tavsiye edersiniz?

Genel olarak office uygulamalarında ve internette takılacağım. Oyun oynar mıyım sanmıyorum ama zamana bağlı olarak değişebilir. Siz hangisini tavsiye edersiniz?
Sizin kullanım senaryonuz için tabiyki ekran kartsız daha ince ve uzun pil ömrüne sahip modelleri öneririm. Hatta normalde bu işler için birtane macbook air (m1-m2) alın derdim. Mac tecih etmiyorsanız benzer windows modeller tercih edilebilir.

Ben hem iş hem oyunda kullanırım prize bağlı çalışırım diyorsanız ekran kartlı modelleri tercih edebilirsiniz. Çünkü oyun ihtiyacını en iyi onlar karşılar.

Ekran kartsız olması uzun süreli kullanımda veya ağır işlerde (örneğin birden fazla uygulama açık olduğunda) sıkıntı çıkarır mı?

Ekran kartsız olması uzun süreli kullanımda veya ağır işlerde (örneğin birden fazla uygulama açık olduğunda) sıkıntı çıkarır mı?
Hiç bir sorun çıkartmaz hatta bu konularda aynı işlemciye sahip ekran kartlı model ile aynı performansı alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…