Dostlar, 2022 fiyatları malum. Ofis klavyesi istiyorum, yazılım ile uğraşıyorum mekanik değil, kullanımı rahat olacak bir klavye. Fiyat performans olursa sevinirim.
Logitech MX Keys 920-010087 Bluetooth ve Wireless Kablosuz Klavye arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Logitech MX Keys 920-010087 Bluetooth ve Wireless Kablosuz Klavye arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Microsoft APB-00010 Wired Desktop 600 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Hocam ben laptop kullandığım halde eski masaüstü bilgisayarımda bu klavyenin wired 200 olan modelini kullanıyorum. Tuşları laptop klavyesine göre ne küçük ne de fazla ses çıkartacağını düşünüyorum. Bu klavyenin teklisini bulabilirseniz bir bakın. Wired 200 klavye kalmamış yoksa o klavye de güzeldir diye düşünüyorum.
KLAVYE Bu klavye sizce nasıl kullananız var mı ? Şöyle istemiyorum açıkcası kendimde mekanik hisli klavye mevcut. Artık tuşların altında ki silikonlar yırtılıyor tuşlar içine göçüyor. Böyle olmamasını istiyorum. Bu klavye uygun mudur sizce?