Woztox Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #1 Ofis klavyesi almıştım, idarelik oyun için ve FN tuşu lazım. FN tuşu yerine Windows tuşu var, 2 tane. SharpKeys'te de FN bulamadım, nasıl yaparım?
Ofis klavyesi almıştım, idarelik oyun için ve FN tuşu lazım. FN tuşu yerine Windows tuşu var, 2 tane. SharpKeys'te de FN bulamadım, nasıl yaparım?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.464 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #2 Eğer klavyede tuşlarda ikinci bir özellik yoksa FN tuşu eklemezler. Herhangi bir tuşu da FN tuşu yapma imkanın olmaz. Hiç bunu yapan bir uygulamaya da denk gelmedim. Sadece Custom klavyelerde özel yazılımı sayesinde belki değiştirme şansın olabilir.
Eğer klavyede tuşlarda ikinci bir özellik yoksa FN tuşu eklemezler. Herhangi bir tuşu da FN tuşu yapma imkanın olmaz. Hiç bunu yapan bir uygulamaya da denk gelmedim. Sadece Custom klavyelerde özel yazılımı sayesinde belki değiştirme şansın olabilir.
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.192 Makaleler 11 Çözümler 59 12 Ağustos 2025 #3 Woztox dedi: Ofis klavyesi almıştım, idarelik oyun için ve FN tuşu lazım. FN tuşu yerine Windows tuşu var, 2 tane. SharpKeys'te de FN bulamadım, nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Bazı klavyelerde FN tuşunun yerine geçen belgeye benzer kare bir simge var diye biliyorum, var mı?
Woztox dedi: Ofis klavyesi almıştım, idarelik oyun için ve FN tuşu lazım. FN tuşu yerine Windows tuşu var, 2 tane. SharpKeys'te de FN bulamadım, nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Bazı klavyelerde FN tuşunun yerine geçen belgeye benzer kare bir simge var diye biliyorum, var mı?