K kaganko Centipat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #1 Merhaba. Ofis kullanimi icin 4 adet kasa ihtiyacimiz var. Oyun oynanmayacak. 32 GB. Hizli bir SSD 256 hb olabilir. Olmazsa olmaz diye dusundum ancak sistem toplama konusunda cok bilgisizim. Onerilerinizi rica ediyorum. Son düzenleme: 25 Ekim 2022
Merhaba. Ofis kullanimi icin 4 adet kasa ihtiyacimiz var. Oyun oynanmayacak. 32 GB. Hizli bir SSD 256 hb olabilir. Olmazsa olmaz diye dusundum ancak sistem toplama konusunda cok bilgisizim. Onerilerinizi rica ediyorum.
crys Centipat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #2 Ne tür programlarla çalışıyorsunuz ofiste? Bütçeniz nedir? Bunları belirtirmeniz gerek.
K kaganko Centipat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #3 email excel erp benzeri ama cok yogun calisiliyor. gelecege de donuk guclu olmasini istiyoyoruz. butce pc basina max 15 k
email excel erp benzeri ama cok yogun calisiliyor. gelecege de donuk guclu olmasini istiyoyoruz. butce pc basina max 15 k
crys Centipat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #4 @messinicocugu hocamın burada bana önerdiği sistem sizin de işinizi görür sanırım ama yine de kendisine tekrar soralım.
@messinicocugu hocamın burada bana önerdiği sistem sizin de işinizi görür sanırım ama yine de kendisine tekrar soralım.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 25 Ekim 2022 #5 crys dedi: @messinicocugu hocamın burada bana önerdiği sistem sizin de işinizi görür sanırım ama yine de kendisine tekrar soralım. Genişletmek için tıkla... Gayet yeterli olur hocam.
crys dedi: @messinicocugu hocamın burada bana önerdiği sistem sizin de işinizi görür sanırım ama yine de kendisine tekrar soralım. Genişletmek için tıkla... Gayet yeterli olur hocam.