eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.850 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi en fazla 9K'ya kadar çıkabilir hemen alacağız ofis progamları ve Photoshop için kullanacağız şimdiden teşekkürler.
Başlıkta gördüğünüz gibi en fazla 9K'ya kadar çıkabilir hemen alacağız ofis progamları ve Photoshop için kullanacağız şimdiden teşekkürler.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.059 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #3 eness24 dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi en fazla 9K'ya kadar çıkabilir hemen alacağız ofis progamları ve Photoshop için kullanacağız şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer kullanabilirim dersen o bütçedeki en iyi seçenek M1 işlemcili MacBook minidir.
eness24 dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi en fazla 9K'ya kadar çıkabilir hemen alacağız ofis progamları ve Photoshop için kullanacağız şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer kullanabilirim dersen o bütçedeki en iyi seçenek M1 işlemcili MacBook minidir.
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.850 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #4 FAROLİ dedi: 3050'li bir sistem toplanabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam dizüstü dedim ama. NYTMARE dedi: Eğer kullanabilirim dersen o bütçedeki en iyi seçenek M1 işlemcili MacBook minidir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kullanmayacağım.
FAROLİ dedi: 3050'li bir sistem toplanabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam dizüstü dedim ama. NYTMARE dedi: Eğer kullanabilirim dersen o bütçedeki en iyi seçenek M1 işlemcili MacBook minidir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kullanmayacağım.
F FAROLİ Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 339 3 Mart 2022 #5 eness24 dedi: Hocam dizüstü dedim ama. Hocam ben kullanmayacağım. Genişletmek için tıkla... Dizüstü info'sunu tekrar okudum yine göremedim.
eness24 dedi: Hocam dizüstü dedim ama. Hocam ben kullanmayacağım. Genişletmek için tıkla... Dizüstü info'sunu tekrar okudum yine göremedim.
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.850 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #6 Başlık yanlış yazmışım kusura bakmayın. FAROLİ dedi: Dizüstü info'sunu tekrar okudum yine göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam konu dizüstü bölümünde.
Başlık yanlış yazmışım kusura bakmayın. FAROLİ dedi: Dizüstü info'sunu tekrar okudum yine göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam konu dizüstü bölümünde.
F FAROLİ Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 339 3 Mart 2022 #7 eness24 dedi: Başlık yanlış yazmışım kusura bakmayın. Hocam konu dizüstü bölümünde. Genişletmek için tıkla... Halla halla, ona dikkat etmemiştim.
eness24 dedi: Başlık yanlış yazmışım kusura bakmayın. Hocam konu dizüstü bölümünde. Genişletmek için tıkla... Halla halla, ona dikkat etmemiştim.